Новини за 16.08.2021

«Ніяких довідок, лікарняних, направлень» – у Шепетівці вирішили обмежити медичні послуги для невакцинованих

Сьогодні у шепетівському гіпермаркеті Епіцентр відкрився ще один центр масової вакцинації. Про це повідомив головний лікар Шепетівського Центру первинно медико-санітарної допомоги» Шепетівської міської ради Андрій Нечипорук.

На Хмельниччині зробили понад 220 тисяч щеплень від COVID-19

Станом на 16 серпня в Хмельницькій області від COVID-19 вакциновано першою дозою 140004 особи: 28735 осіб, – вакциною AstraZeneca, 44708 – Pfizer-BioNTech, 30768 – Sinovac Biotech, 35753 – Moderna. Показник вакцинації по області -1111,1 на 10 тис.населення.

I’ll be back або повернення Віталія Гуменюка 4

На жаль, це не назва нової кінострічки українського виробництва. Віталій Гуменюк більш відомий у ролі головного екологічного інспектора Хмельницької області повертається на свою посаду. І станеться це вже до кінця серпня. Такий карт-бланш посадовцю-пенсіонеру дала постанова Верховного суду від 8 липня 2021 року. Для тих, хто забув, хто ж такий Віталій Гуменюк і чому його чергове повернення у крісло керівника екологічної інспекції Хмельниччини насправді має більше негативного контексту для області і нинішньої «зеленої» влади, спробуємо розповісти далі.

На угіддях області зафіксовано чергові порушення в сезон полювання

З метою посилення заходів державного нагляду (контролю) з попередження та виявлення фактів браконьєрства у сезон полювання на пернату дичину, минулими вихідними, працівники Держекоінспекції у Хмельницькій області в черговий раз провели рейдові перевірки на угіддях області.

Розбиті узбіччя та провалена плитка: хмельничани скаржаться на дороги у Лезневому

Дорога, на якій асфальт закінчили класти за пів метра до тротуару, оновлена пішохідна зона, на якій плитка вже почала провалюватися, сяк-так залатані або геть розбиті узбіччя, дірки в асфальті – такі картини щодня спостерігають мешканці мікрорайону. тож вирішили поділитися ними з громадою та подати знак владі.

Поблизу смт Ярмолинці рятувальники ліквідували наслідки смертельної ДТП

15 серпня о 10:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про ДТП на автодорозі «Житомир-Чернівці» поблизу смт Ярмолинці, що на Хмельниччині.

Популярне