Новини за 24.03.2021

Запланована вартість інформування громадян на Хмельниччині від облради, облдержадміністрації та міськради у 2021 році

Хочете Ви знати про діяльність місцевих органів публічної влади чи не хочете? Хочете Ви читати про черговий здобуток якогось посадовця чи не хочете?На жаль, такого запитання відних Ви не почуєте. Однак в Україні вже давно є установленою практика передбачення коштів на висвітлення діяльності того чи іншого органу публічної влади. І от кожного разу, плануючи бюджетні видатки на наступний рік, місцеві ради чи адміністрації не забувають про виділення Ваших податків для Вашого інформування про свою діяльність.

На ХАЕС готуються до планово-попереджувального ремонту на першому енергоблоці

Планово-попереджувальний ремонт (ППР) тривалістю 127 діб планується розпочати на першому енергоблоці Хмельницької АЕС найближчим часом. Такий термін ремонту обумовлений виконанням заходів з підвищення безпеки.

В Славуті планують видалити 19 дерев

18 березня на черговому засіданні виконавчого комітету Славутської міської ради прийнято рішення №63 «Про затвердження акта обстеження зелених насаджень (дерев), що підлягають  видаленню в м. Славута».

На водоймах Летичівського району виявлено три порушення правил рибальства

На Хмельниччині працівники Державної екологічної інспекції продовжують здійснювати постійний нагляд за зимівлею риби протягом зимового періоду 2020-2021 років.

В одному з готелів м. Славута затримали шахрая, який працював за схемою «ваш родич у біді»

21 березня у Славуті двох пенсіонерок ошукали за шахрайською схемою «ваш родич у біді». 22 березня до місцевого відділку поліції від потерпілих надійшли заяви про вчинення злочину і цього ж дня оперативники затримали зловмисника. Наразі йому вже оголосили про підозру, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. 

Від славутського водоканалу вимагають сплатити 1 млн 512 тис грн за надання дозволу на користування надрами

Нещодавно до комунального підприємства «Славутське управління водопровідно-каналізаційного господарства» надійшло повідомлення від Державної служби геології та надр України, в якому повідомляється що згідно з цілою низкою державних нормативних актів славутський водоканал має сплатити збір у розмірі 1 млн 512 тис. грн за надання спеціального дозволу на користування надрами – право видобування питних підземних вод ділянок «Центральна» та «Південна» Славутського родовища.

Минулої доби на Хмельниччині сталося 4 пожежі різного характеру

Упродовж 23 березня вогнеборці Хмельниччини 4 рази залучалися до гасіння пожеж.

За вбивство з хуліганських мотивів мешканця м. Кам’янця-Подільського засуджено до 14 років позбавлення волі

Кам’янець-Подільський міськрайонний суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого п. 7 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство, вчинене з хуліганських мотивів) Кримінального кодексу України і засудив його до 14 років позбавлення волі. 

На Хмельниччині зафіксовано майже 1000 випадків COVID-19

14 174 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19 зафіксовано в Україні станом на 24 березня 2021 року. Зокрема, захворіли 750 дітей та 434 медпрацівники.

У Нетішинській громаді заборонені усі масові заходи

У зв’язку із підвищенням рівня захворюваності на COVID-19 у Нетішинській міській територіальній громаді, на позачерговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося 19 березня під головуванням першого заступника міського голови Олени Хоменко, заборонено проведення:

Популярне