Новини за 10.07.2019

На Хмельниччині потрапив за ґрати молодик, який напав на літню жінку заради 30 гривень

Працівниками Шепетівської місцевої прокуратури в суді доведено вину особи у вчиненні розбійного нападу на 80-річну бабусю. Про це інформує прес-служба облпрокуратури. 

За результатами досудового розслідування, встановлено, що в червні минулого року 25-річний житель Рівненської області, раніше неодноразово судимий за вчинення корисливих злочинів, на шлях виправлення не став та скоїв новий тяжкий злочин.

У Хмельницькому патрульні врятували чоловіка, який намагався скоїти самогубство

Завдяки небайдужості громадян, полісменам вдалось запобігти можливому нещасному випадку. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції. 

Учора, близько 22-ї години, патрульним надійшла інформація від небайдужих громадян про те, що на вулиці Кам’янецькій, на мосту знаходиться чоловік, який має намір вчинити самогубство. 
Оперативно прибувши на місце події поліцейські виявили чоловіка, який знаходився на конструкції мосту.

У Хмельницькому фіскали вивели з «тіні» двох міжнародних перевізників

Протягом червня-липня 2019 року проведено ряд позапланових перевірок підприємців-роботодавців на предмет дотримання ними трудового законодавства. Про це інформує прес-служба ГУ ДФС у Хмельницькій області. 

Зокрема, під такі перевірки попали два підприємці, які працюють у сфері перевезень, у тому числі міжнародних. Підставою для цього стала інформація митниці ДФС про перетин кордону водіями цих підприємців, не оформленими відповідно до вимог чинного трудового законодавства.

Апеляційний суд залишив в силі покарання винуватцю смертельної автоаварії

Хмельницький апеляційний суд розглянув кримінальне провадження за апеляційною скаргою обвинуваченого на вирок Красилівського районного суду, яким його визнано винним за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Це порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження та смерть потерпілого.

За незаконну вирубку дерев, перед судом постане майстер військового лісництва

До суду скеровано справу за фактом заподіяння державі майже півмільйона гривень збитків незаконною рубкою дерев у військовому лісництві. 

Завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою майстра лісу Кам’янець-Подільського військового лісництва Шепетівського військового лісгоспу ДП «Івано-Франківський військовий ліспромкомбінат» у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 367 КК України.

На Хмельниччині СБУ блокувала продаж конфіденційної інформації

Співробітники Служби безпеки України викрили та блокували у Хмельницькій області механізм продажу інформації з обмеженим доступом з державних автоматизованих інформаційних систем. Про це інформує прес-служба СБУ. 

Оперативники спецслужби встановили, що колишній працівник ДПС налагодив протиправний механізм отримання та збуту відомостей з обмеженим доступом, зокрема щодо в’їзду-виїзду громадян за кордон, наявності заборони в’їзду в Україну для іноземців тощо.

З початку липня рибоохоронний патруль зафіксував 17 порушень

У період з 1 по 8 червня 2019 року інспектори Хмельницького рибоохоронного патруля зафіксували 17 порушень законодавства у сфері охорони водних біоресурсів. Про це повідомляє прес-служба управління. 

Так, було складено шість протоколів за ч. 4 ст. 85 КУпАП (грубе порушення правил рибальства), три – за ч. 3 ст. 85 КУпАП (порушення правил рибальства), три – за ст. 88-1 КУпАП (незаконне придбання чи збут водних біоресурсів). Також було складено п’ять актів виявлення та вилучення безгосподарського майна.

У Дністрі мало не потонули 2 чоловіків та 14-річний підліток

Кам’янець-Подільський район: надзвичайники на Дністрі врятували трьох громадян. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області. 

Що приховує ЗеКандидат по 188-му округу Оксана Бочкарьова

Зміна країни на краще, до якої всі ми прагнемо, – це не тільки зміна влади і прихід у владні кабінети нових облич. Це ще й громадянський контроль за якістю людей, які претендують на високі державні посади. Саме журналісти і активісти часто знаходять факти, які були випадково або навпаки навмисно приховані від громадськості під час представлення […]

Популярне