Новини за 20.09.2019

Хмельницькі поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у якій травмувався 12-річний хлопчик

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 20 вересня, близько 08.15 години по вулиці Проскурівського Підпілля в обласному центрі.

Нетішинці зареєстрували петицію до Зеленського — просять покарати кнопкодавів

Нетішинець Сергій Почебула створив петицію, в якій вимагає, щоб гарант додержання Конституції України звернувся до народних депутатів 9-го скликання, які кнопкодавили.

На території Хмельниччини за допомогою авіатранспорту розповсюджено понад 467 тис. доз вакцини проти сказу

В період з 11 по 17 вересня 2019 року в Хмельницькій області проводилася кампанія з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу, шляхом розкидання приманок з вакциною із літаків.

У м. Славута 21-го вересня буде перекрито рух автотранспортних засобів

У зв’язку із відзначенням Дня міста Славути, 21-го вересня буде перекрито рух автотранспортних засобів на деяких вулицях.

Шепетівка: вогнеборці ліквідували пожежу тимчасової господарчої будівлі

20 вересня о 01:37 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу тимчасової господарчої будівлі на вул. Степана Бандери в м. Шепетівка.

Контррозвідка СБУ викрила спробу вербування мешканки Хмельниччини спецслужбами РФ (відео)

Викрито чергові спроби вербування українців спецслужбами РФ для здійснення розвідувальної діяльності на шкоду державній безпеці.

ДБР повідомило про підозру митникам, дії яких завдали державі 900 тисяч гривень збитків

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, викрили масштабні зловживання посадовців Житомирської митниці ДФС. Керівнику відділу митного оформлення одного із митних постів та двом його підлеглим повідомлено про підозру у зловживанні владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки.

Віньковецькі вогнеборці ліквідували масштабну пожежу недіючої птахоферми

19 вересня о 11:59 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу недіючої будівлі колишньої птахоферми на вул. Проскурівська в смт Віньківці. Негайно на місце події було направлено черговий караул 27 Державного пожежно-рятувального поста.

Популярне