Новини за 08.05.2019

У Білогірському районі на дах житлового будинку впало дерево

8 травня о 10:56 на пункт зв’язку 24 Державного пожежно-рятувального поста надійшло повідомлення про те, що в с.Данилівка через сильні пориви вітру та зливу на дах житлового будинку впало дерево. Тож було вирішено по допомогу звернутись до рятувальників.

У День пам’яті та примирення до меморіальних знаків поклали квіти міські та обласні чиновники

Друга світова війна – рубіжна й найжорстокіша подія в історії сучасного світу. В неї було втягнуто 67 держав, 80% населення земної кулі,  тривала вона довгих 6 років. У цій війні загинуло близько 60 млн осіб, не говорячи вже про поранених і тих, хто безвісти пропав. Лихо й страждання, які пережили люди, незмірні.

Засуджено шахрая, який за схемою «ваш родич в біді» ошукав хмельничан на 300 тис грн

Працівниками Хмельницької місцевої прокуратури у суді доведено вину 33-річного мешканця м. Антрацит Луганської області у вчиненні шахрайства.

На Хмельниччині зареєстровано 30 офіційних мільйонерів

Протягом кампанії «Декларування-2019» майже 10 тисяч подолян прозвітували про майновий стан і доходи, отримані у 2018 році. Примітно, що кількість декларантів, у порівнянні з попередньою кампанією, зросла на 1 тисячу громадян.

Старосинявський суд поновив на роботі незаконно звільнену медсестру райлікарні

Старосинявський районний суд скасував наказ головного лікаря районної лікарні, яким звільнили медсестру маніпуляційного кабінету, і поновив жінку на роботі. З лікарні на її користь стягнули понад 15 з половиною тисяч гривень середнього заробітку за час вимушеного прогулу і 1 тисячу гривень моральної шкоди.

На Хмельниччині працівники поліції розслідують замах на вбивство

Працівники поліції Хмельницької області розкрили замах на вбивство 48-річної мешканки Шепетівки. Як інформує прес-служба правоохоронців, жінці намагався вкоротити віку її співмешканець, раніше судимий за вбивство.

За перший тиждень травня рибоохоронці Хмельниччини викрили 11 порушень

У період з 1 по 7 травня 2019 року інспектори Хмельницького рибоохоронного патруля зафіксували 11 порушень законодавства у сфері охорони водних біоресурсів. Так, було складено п’ять протоколів за ч. 4 ст. 85 КУпАП (грубе порушення правил рибальства) та ще шість – за ч. 3 ст. 85 КУпАП (порушення правил рибальства).

На Хмельниччині горів житловий будинок

Кам’янець-Подільський район: рятувальники ліквідували пожежу житлового будинку. Про займання повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області.  7 травня о 19:22 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння приватного житлового будинку в с. Гораївка Кам’янець-Подільського району. На момент прибуття рятувальників 35 Державного пожежно-рятувального поста та місцевої пожежної команди с. Крушанівка будинок був охоплений вогнем на […]

У Кам’янці-Подільському бус збив чоловіка на пішохідному переході

Аварія сталася вчора, 7 травня, близько 18:00 години по Хмельницькому шосе в м. Кам’янець-Подільському. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини автопригоди.

Гуманітарний автомобіль за 23 тисяч доларів для судді

25 квітня 2019 року розпорядженням голови Хмельницької ОДА у власність судді господарського суду Хмельницької області був переданий автомобіль «Audi A3» 2016 року випуску з об’ємом двигуна 1,5 літра. Слуга Феміди набув право власності на автівку у результаті смерті його родички Марії Дмитрук. Остання була забезпечена транспортом як інвалід.

Популярне