Новини за 24.07.2020

Безоплатна правова допомога тепер і в мобільному застосунку

23 липня в Міністерстві юстиції презентовано мобільний застосунок «Безоплатна правова допомога». Проєкт реалізовано за підтримки партнерів Міністерства юстиції та Координаційного центру з надання правової допомоги – Міжнародного фонду «Відродження», Української фундації правової допомоги та компанії-розробника IDev. 

Поліцейські вирахували чоловіка, який займався збутом канабісу

58-річному жителю Городоччини вже оголосили про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення…

Кам’янець-Подільський: рятувальники ліквідували наслідки ДТП

24 липня о 07:01 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у м. Кам`янець-Подільському на проспекті Грушевського сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої автомобіль OPEL Vectra здійснив наїзд на газову колонку.

Директор будинку культури відповість за службову недбалість, яка завдала інтересам держави шкоду на чверть мільйона гривень

Шепетівською місцевою прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт відносно колишнього керівника районного будинку культури, якого підозрюють у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки.

Проблеми з новим опалювальним сезоном: Шепетівка має 39 млн грн неврегульованих боргів

Перший заступник голови Хмельницької облдержадміністрації Роман Примуш заявив, що єдине питання, яке викликає стурбованість щодо підготовки до опалювального періоду – це ситуація в Шепетівці з місцевим підприємством теплових мереж.

Деражня: поліцейські виявили у 42-річного чоловіка 176 кущів конопель

Нагадаємо, наразі в області триває практичний етап оперативно-профілактичної операції «Мак-2020»

Хмельницького бізнесмена судять за “коронавірусні” дописи у Facebook

Хмельницька поліція склала протокол про адміністративне правопорушення за ст.173-1 КУпАП (“Поширювання неправдивих чуток”) щодо відомого місцевого бізнесмена і керівника ТОВ “Браво” Віктора Вікарчука.

Популярне