Новини за 04.06.2021

На Кам’янеччині водна поліція знову виявила браконьєра

Сьогодні, 4 червня, близько 07.10 години на річці Ушиця, що на Дністровському водосховищі, водні поліцейські під час відпрацювання території обслуговування виявили 21-річного браконьєра.

Кам’янець-Подільську міську друкарню ліквідують через збитковість

На сесію Кам’янець-Подільської міськради, яка запланована на 10 червня, виносять питання щодо припинення шляхом ліквідації міської друкарні, повідомляє сайт 3849.com.ua.

У м. Городок поліцейські розкрили вбивство та затримали зловмисницю

На Хмельниччині у м. Городок в одному з приватних будинків стався конфлікт між двома жінками, внаслідок чого одна з них кухонним ножем завдала смертельних ушкоджень іншій. Підозрювану затримали, наразі вона знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

За виготовлення фальсифікованого алкоголю судитимуть хмельничанина

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт за фактом незаконного виготовлення фальсифікованого алкоголю (ч. 2 ст. 204 Кримінального кодексу України).

За добу рятувальники Хмельниччини ліквідували 3 пожежі в господарчих спорудах

3 травня о 13:58 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в с. Шибено, поблизу Теофіполя, виникла пожежа в господарчій споруді. Пожежу, що розповсюдилася площею 75 кв. м вогнеборці 36 Державного пожежно-рятувального поста локалізували о 14:23, ліквідували о 14:28. Вогнем пошкоджено дерев’яні стіни, шифер. Ймовірна причина пожежі – пустощі дітей із вогнем.

Популярне