Новини за 13.11.2019

На Хмельниччині поліція розслідує обставини загибелі під колесами трактора 6-річного пішохода

У Шепетівському районі поліція з’ясовує обставини загибелі 6-річного хлопчика, який потрапив під колеса трактора.

Майонез із “градусами” та “заряджений” салат намагались передати у слідчий ізолятор

В черговий раз співробітниками державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор» попереджено спробу доставки до охоронюваної зони заборонених предметів і речовин.

Патрульні розшукали водія, що вчинив ДТП та покинув місце події

Учора, близько 8-ї години ранку, на службу 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Лісогринівецькій, поблизу будинку 18, невідомий автомобіль допустив наїзд на транспортний засіб заявника — Opel Insignia, після чого місце дорожньо-транспортної пригоди залишив.

Хмельницькі аудитори попередили порушень у сфері закупівель на суму понад 243 млн грн

Фахівці Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області протягом січня-жовтня провели моніторинг 319 процедур закупівель товарів, робіт та послуг (без виходу на об’єкт контролю), загальною вартістю понад 1 млрд грн.

Складу адмінправопорушення немає: суд закрив справу щодо неповнолітнього «офіціанта»

Нетішинський міський суд закрив провадження у справі про адміністративне правопорушення щодо притягнення до адміністративної відповідальності за частиною 2 статті 156 КУпАП 16-річного нетішинця – «у зв’язку з відсутністю в його діях складу адміністративного правопорушення».

На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у якій травмувалась 66-річна пенсіонерка

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 12 листопада, близько 17.10 години в місті Шепетівка по вулиці Старокостянтинівське шосе поблизу магазину «Ясен».

За реагування органів прокуратури Хмельниччини збільшено розмір орендної плати за використання землі в обласному центрі

Органи прокуратури, реалізуючи конституційну функцію представництва інтересів держави в суді, проводять роботу щодо збільшення надходжень до бюджету та забезпечення законності у сфері земельних відносин.

На Хмельниччині упродовж минулої доби вогнеборці двічі гасили пожежі

Минулої доби на території області горіли приватний будинок та допоміжна споруда.

Патрульні затримали ймовірних грабіжників по гарячих слідах

Вчора близько 4-ї години ранку, на службу 102 надійшло повідомлення, на вулиці Проспект Миру, невідомі особи чоловічої статі пограбували заявника.

Фотографування на мобільний телефон завершилось вироком суду

Хмельницький міськрайонний суд визнав студента одного із вишів Хмельницького винним у незаконному придбанні, виготовленні, зберіганні з метою збуту та незаконному збуті особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу.

Популярне