Новини за 17.08.2020

Власниця равликової ферми на Хмельниччині виборола грант у розмірі пів мільйона гривень на розвиток бізнесу

14 серпня вся Україна дізналася імена другої п’ятірки фіналістів проєкту “Мільйони добрих справ” від компанії “Епіцентр К”, в якому підприємці змагаються за гранти на розвиток власного бізнесу.

Хмельницький патрульний не вніс у декларацію квартиру та 72 500 доларів кредиту – ДБР

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, повідомили про підозру інспектору роти батальйону Управління патрульної поліції в Хмельницькій області Департаменту патрульної поліції Нацполіції України у поданні суб’єктом декларування завідомо недостовірних відомостей у декларації особи, повідомляє пресслужба ДБР.

У Хмельницькому працівники поліції склали протокол за недотримання карантину на організаторів пінної вечірки

Працівники Хмельницького відділу поліції склали адміністративний протокол за порушення карантинних обмежень на організатора пінної вечірки, яка проходила на міському пляжі в межах фестивалю «My Fest». 

У Старокостянтинові сталася аварія, в якій важко травмувались двоє чоловіків

Аварія сталася 15 серпня близько 23:55 години в м. Старокостянтинів по вулиці Ізяславській. 

На Хмельниччині – перші заміни членів ТВК

Центральна виборча комісія внесла перші зміни до складу територіальних виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів. На Хмельниччині, зокрема, заміни відбулися  у восьми ТВК з 17. Як повідомляють спостерігачі ОПОРИ, своїх представників наразі замінили 10 політичних сил.

Кам’янець-Подільський район: надзвичайники на Дністрі врятували 30-річного чоловіка та його сина

16 серпня о 19:53 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на річці Дністер в Кам’янець-Подільському районі — 30-річний чоловік разом із сином знаходиться на пробитому надувному човні далеко від берега та потребують допомоги.

Популярне