Новини за 09.07.2019

Святкування Івана Купала на Хмельниччині: агітація від кандидата та лотерея від громадської організації

На святі Івана Купала, організованому громадською організацією, агітували за кандидата, дарували подарунки іменинникам та розігрували лотерею, повідомляють спостерігачі ОПОРИ.

Громади Хмельниччини отримали для соціально-економічного розвитку понад 3 мільярд гривень податкових надходжень

За півріччя у розпорядження місцевих громад Хмельницької області надійшло понад 3 мільярда гривень податків та зборів. Якщо порівнювати з відповідним періодом минулого року, то доходи громад краю зросли на 20 відсотків. У грошовому еквіваленті це становить 521 мільйон гривень.

На Хмельниччині утворено 1536 дільничних виборчих комісій

До позачергових парламентських виборів на Хмельниччині в установлені законом строки утворено 1536 дільничних виборчих комісій. За інформацією ОПОРИ, у складі ДВК представлені 14 політичних сил, а також кандидати-самовисуванці.

У Хмельницькому 13-річний школяр вчасно зателефонував до поліції і запобіг можливому нещасному випадку

Підліток побачив у вікні маленького заплаканого хлопчика і почав його заспокоювати. Паралельно зателефонував на лінію «102».

Проведення рейду по магазинах смт. Чемерівці, що проводять реалізацію товарів дитячого асортименту

8-го липня 2019 року представники Чемеровецького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Хмельницькій області взяли участь в роботі комісії Чемеровецької селищної ради (Чемеровецької ОТГ), яка провела комісійні обстеження закладів торгівлі, що проводять реалізацію товарів дитячого асортименту.

Минулої доби в ДТП на Хмельниччині травмувалися два мотоциклісти

Дорожньо-транспортні пригоди мали місце у м. Кам’янці-Подільському та Чемеровецькому районі.

Хмельницькі вогнеборці врятували від знищення вогнем будівлю віварію

8 липня о 14:53 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу перекриття будівлі віварію Хмельницької регіональної лабораторії Держпродспоживслужби, що в обласному центрі.

На Хмельниччині повідомлено про підозру 48-річному чоловікові, який з необережності убив свою співмешканку

Події мали місце 5 липня близько 1-ї години ночі у селищі Сатанів Городоцького району. Наразі чоловік знаходиться під домашнім арештом. Йому вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 119 (Вбивство через необережність) ККУ.

Популярне