Новини за 22.11.2023

Затвердили статут Хмельницької міської територіальної громади

Під час чергової 35-ї сесії Хмельницької міської ради депутати затвердили Статут Хмельницької міської територіальної громади.

Молоді хмельничани стали суперфіналістами спільного проєкту ЮНІСЕФ та Євгена Клопотенка “Граїмо”

Чотирнадцять підлітків з дев’яти міст України зустрілися у Києві, щоб позмагатися у першому півфіналі гри з популяризації здорового харчування “Граїмо”, створеної в рамках спільного проєкту Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та ініціативи з поліпшення культури харчування Cult Food шеф-кухаря Євгена Клопотенка.

На Славутчині перед судом постане винуватець ДТП, у якій травмувалась 16-річна дівчина

Нагадаємо, аварію на початку вересня цього року спричинив нетверезий водій на автодорозі між селами Малий та Великий Правутин. 

На Хмельниччині уламки одного зі збитих “шахедів” впали на подвірʼя приватного домогосподарства 

Проти ночі 22 листопада Хмельниччину атакували російські “шахеди”. Під час повітряної тривоги, яка розпочалася о 01:10, у Хмельницькому районі можна було почути вибухи.

На Хмельниччині заборонено ловити річкових раків з 1 грудня

З 1 грудня 2023 року розпочинається заборона на вилов річкових раків у рибогосподарських водних об’єктах Хмельницької області.

Відбулося засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України в Хмельницькій області

під головуванням першого заступника начальника ОВА Cергій Тюрін а в обласному центрі відбулося засідання членів Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України в Хмельницькій області.

Популярне