Новини за 08.07.2019

В Україні стартувало широкомасштабне дослідження STEPS для оцінки ризиків розвитку неінфекційних захворювань

В Україні стартувало широкомасштабне загальнонаціональне дослідження поширеності факторів ризику неінфекційних захворювань STEPS. Про це інформує сайт центру громадського здоров’я МОЗ України. Неінфекційні захворювання (НІЗ) – це хворобливі стани, які не передаються від людини до людини, тривало перебігають і повільно прогресують, а також погіршують психоемоційне і фізичне здоров’я. НІЗ є результатом поєднаного впливу генетичних, фізіологічних, екологічних […]

Патрульні зупинили водія із ознаками сп’яніння та виявили у нього наркотичні речовини

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції. 

7 липня, близько 14-ї години, на вулиці Курчатова, патрульні зупинили автомобіль VAZ, водій якого порушив Правил дорожнього руху. Під час спілкування з кермувальником поліцейські помітили у нього явні ознаки наркотичного сп’яніння. У чоловіка тремтіли пальці рук, обличчя було неприродньо бліде, а поведінка громадянина не відповідала обстановці.

У Хмельницькому поліцейські з’ясовують обставини ДТП, в якій травмувалась 32-річна жінка

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 8 липня, близько 08.40 години на перехресті вулиць Володимирської та Грушевського. Про аварію повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. 

Попередньо встановлено, що 51-річний водій автомобіля «Форд Транзит» під час маневру лівого повороту на вулицю Володимирську, скоїв наїзд на 32-річну місцеву жительку, яка перетинала дорогу на зелений сигнал світлофора.

На Хмельниччині засуджено жінку, яка «здала в оренду» для жебракування двох власних дітей

За інформацією обласної прокуратури, в суді доведено вину жінки, яка намагалась «продати» своїх малолітніх дітей.

Досудовим розслідуванням встановлено, що у серпні минулого року 32-річна жінка, переслідуючи корисливі мотиви, вирішила здійснити незаконну угоду відносно двох своїх дітей – хлопчиків віком 2 та 6 років.

Стартує відбір до української збірної на Ігри Нескорених 2020

14 червня на сторінці Ігор Нескорених в Україні (invictusgames.in.ua) розпочався прийом заявок від кандидатів до національної команди, яка представить Україну на Іграх Нескорених 2020 в Гаазі.  

Ігри Нескорених — це найбільші в світі міжнародні змагання для ветеранів та військовослужбовців, які отримали поранення, травми або захворіли, виконуючи свої службові обов’язки. Кожні Ігри об’єднують сотні бійців та їхніх родин. Стають майданчиком для взаємної підтримки та обміну досвідом, свідченням незламності духу захисників для тисяч глядачів, що спостерігають за їхніми змаганнями з трибун. Україна долучилась до Ігор Нескорених в 2017 році, дебютувавши на змаганнях в Торонто. І вже у травні наступного року візьме участь у Іграх Нескорених 2020 у Гаазі.

Суд відмовив позивачці, що просила визнати тітчин заповіт недійсним

До Красилівського районного суду звернулася жителька одного із сіл Красилівського району із позовом про визначення додаткового строку для прийняття спадщини та визнання заповіту недійсним. Про це інформує прес-служба Хмельницького апеляційного суду. 

У Деражні п’яний водій в’їхав у паркан магазину — є травмовані

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 7 липня, близько 20.08 години в райцентрі Деражня по вулиці Барській. Як інформує прес-служба правоохоронців, вміст алкоголю в крові водія майже в 13 разів перевищував допустиму норму.

46-річний місцевий житель, рухаючись на автомобілі «BMW», не впорався з керуванням і в’їхав у бетонну огорожу магазину.

Хмельницькі гвардійці затримали громадянку з підробними документами

Про це повідомляє прес-служба Хмельницької ОДА. 

7 липня близько 21.00 години військовослужбовці військової частини 3053 Національної гвардії України солдати Дмитро Костюк і Ярослав Сивак, старший солдат Андрій Левчук разом зі службовим собакою “Леоном” здійснювали патрулювання спільно з працівником Національної поліції на привокзальній площі м. Хмельницький.

У Хмельницькому водій напідпитку скоїв наїзд на бордюр

Про аварію повідомляє прес-служба Патрульної поліції. 

7 липня, близько 10-ї години ранку, водій керуючи автомобілем Renault, на вулиці Кам’янецька, не врахував дорожньої обстановки, не дотримався безпечної швидкості руху та не дотримався безпечного бокового інтервалу. В результаті цього скоїв наїзд на бордюр, що призвело до перекидання автомобіля.

У Новій Ушиці рятувальники прибрали дерево, що впало на будівлю

Про це інформує прес-служба надзвичайників. 

7 червня о  18:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те,  що в смт Нова Ушиця на дах будівлі Будинку дитячої творчості впало дерево, що створило загрозу обвалення даху. Тож необхідно негайно прибрати дерево, аби уникнути небезпеки.

Популярне