Новини за 30.04.2020

Як Хмельницькі міські лікарні до пандемії підготовлені

Забезпеченість обладнанням лікарень міста Хмельницького. Ракурс: COVID-19 Світова пандемія, на жаль, не оминула Україну. Вже понад місяць вся країна на карантині. Ще за тиждень до оголошення обмежень, перший випадок інфікування коронавірусом зафіксували в Чернівецькій області. Тому питання поширення нового вірусу було лише в часі. І було б добре, якби ця ситуація стала відправною точкою для […]

В Славуті зафіксовано перший підтверджений випадок COVID-19

Станом на 16-ту годину 30 хвилин 30 квітня 2020 року у Славутській міський ОТГ офіційно підтверджено 1 (один) випадок захворювання на короновірусну інфекцію COVID-19.

У Хмельницькому підприємці готують провести пікети з вимогою зняття карантинних обмежень

Хмельницькі підприємці запланували 4 травня провести пікетування біля будівлі облдержадміністрації (майдан Незалежності) з вимогою зняття обмежень з ведення підприємницької діяльності, які визначає постанова Кабміну від 11 березня №211.

На Хмельниччині поліція затримала на хабарі директора одного з підприємств оборонної галузі

Слідчі слідчого управління ГУНП спільно з працівниками управління стратегічних розслідувань та УСБУ в Хмельницькій області за процесуального керівництва військової прокуратури затримали генерального директора одного з державних підприємств Міністерства оборони України за вимагання та отримання неправомірної вигоди.

“Голос” звернеться до НАЗК і НАБУ через “корупційні” листи Гереги

Фракція партії “Голос” проситиме Національне агентство із запобігання корупції розслідувати розсилку листів нардепом Олександром Герегою з закликом купувати маски в його магазині “Епіцентр”, оскільки такі дії депутата є корупцією.

Чому “зависли” 750 тис. грн на зарплати медикам Хмельницької інфекційної лікарні? Версії Симчишина і Габінета

Міський голова Хмельницького Олександр Симчишин після позачергової сесії, що відбулася 29 квітня повідомив, що медичним працівникам Хмельницької міської інфекційної лікарні не вистачає 750 тис. грн на виплату заробітної плати за квітень.

У Славутській ОТГ відкриють агропродовольчі ринки

Рішення виконавчого комітету Славутської міської ради «Про відновлення роботи агропродовольчих ринків під час дії карантину» від 30.04.2020р. №137

Лікаря перинатального центру, котру підозрюють у торгівлі немовлям, відсторонили від посади

Хмельницький апеляційний суд залишив без змін ухвалу Хмельницького міськрайонного суду від 22 квітня 2020 року про відсторонення від посади в.о. директора з медичного обслуговування населення КП « Хмельницький міський перинатальний центр», яку підозрюють у незакінченому замаху на торгівлю людиною та службовому підробленню.

У Кам’янці-Подільському поліцейські затримали 37-річного чоловіка за вимагання 8 тисячі доларів у місцевої підприємиці

Як встановили правоохоронці, упродовж лютого-березня цього року зловмисник вимагав у 42-річної мешканки Кам’янець-Подільського району грошові кошти, погрожуючи їй фізичною розправою та пошкодженням майна.

У Хмельницькому з новими автобусами доведеться зачекати

У Хмельницькому міська влада змушена відкласти покупку нових автобусів для комунального підприємства «Електротранс».

Популярне