Новини за 26.11.2019

На Хмельниччині податковою міліцією ліквідовано конвертаційний центр з обігом коштів у понад 200 мільйонів гривень

Слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Хмельницькій області за процесуального керівництва прокуратури області припинено діяльність конвертаційного центру, обіг якого за 2018-2019 роки склав понад 200 мільйонів гривень.

У Кам`янці-Подільському працівники поліції затримали «псевдомінера»

Працівники Кам’янець-Подільського відділу поліції встановили та затримали чоловіка, який повідомив на лінію «102» про замінування одного з центральних мостів міста.

Хмельницька міська рада ухиляється від виконання рішення Відділення та рішення Верховного Суду України

Колегія суддів Північно-західного апеляційного суду підтримала висновки суду першої інстанції про безпідставність та необґрунтованість заяви про відстрочення виконання рішення Господарського суду Хмельницької області.

Цього року Шепетівський цукровий комбінат виготовив 26,4 тисяч тонн цукру

ПрАТ “Шепетівський цукровий комбінат”, що входить до корпорації A’SPIK GROUP, після 55 діб роботи завершив сезон-2019 виробництва “солодкого продукту”.

Минулої доби на Хмельниччині знову горів торф, житлові будинки та господарча споруда

Упродовж 25 листопада вогнеборці області 4 рази залучалися до ліквідації пожеж, що виникли з різних причин.

Старокостянтинів: рятувальники ліквідували масштабну пожежу в торгівельних приміщеннях

25 листопада о 23:20 на пункт зв’язку 19-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу у торгівельних приміщеннях на вул. Островського в м. Старокостянтинів.

Хмельниччина долучається до щорічної Всеукраїнської акції “16 днів проти насильства”

Вже традиційно з 25 листопада по 10 грудня Хмельниччина долучається до Всеукраїнської акції „16 днів проти насильства”. Тисячі громадян та сотні державних і громадських організацій з більш ніж 100 країн світу в ці дні активізують свої зусилля заради об’єднуючої мети: збільшити розуміння та обізнаність про всі форми насильства у співвітчизників, створити в конкретному регіоні соціальний простір, вільний від насильства.

Європі нецікава добудова двох енергоблоків Хмельницької АЕС – міністр

Добудова блоків №3 і №4 Хмельницької АЕС у рамках проекту енергоміст “Україна-ЄС”, що передбачає видачу потужності з блоку №2 ХАЕС в енергосистему ЄС, не реалізується через відсутність попиту на атомну електроенергію у європейських споживачів, повідомив міністр енергетики та захисту довкілля України Олексій Оржель.

Популярне