Новини за 21.12.2019

У Шепетівці поліцейські встановили зловмисника, який побив і обікрав 31-річного місцевого жителя

По даному факту правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

За вбивство матері хмельничанина засуджено до семи з половиною років позбавлення волі

Працівниками Хмельницької місцевої прокуратури у суді доведено вину мешканця обласного центру у вчиненні умисного вбивства.

Славутський район: бійці ДСНС оперативно ліквідували пожежу допоміжної споруди

21 грудня о 03:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу допоміжної споруди (дровітні) в с. Варварівка.

На Хмельниччині працівники поліції перевірили та відпрацювали 155 гральних закладів

Працівники управління стратегічних розслідувань спільно з колегами з Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області провели масштабне відпрацювання, у ході якого перевірили 155 гральних закладів.

Полонне: п’яний водій в’їхав у підводу

Подія мала місце у райцентрі Полонне вчора, 20 грудня, о 17.30 годині. Перевірка водія авто на стан сп’яніння показала 2.43 проміле, що більш ніж у 12 разів перевищує допустиму норму.

На Хмельниччині минулої доби з різних причин виникло дві пожежі

20 грудня вогнеборці Хмельниччини двічі залучалися до ліквідації пожеж, які виникли з різних причин. В обох випадках жертв не було.

На Шепетівщині у ставку втопилося двоє людей

19 грудня о 17 годині 11 хвилин пункт зв’язку частини 17 Державної пожежно-рятувальної частини ДСНС ДПРЧ отримав повідомлення про те, що в селі Жолудки Шепетівського району на місцевому ставку тонуть двоє чоловіків. Про це повідомляється в оперативному зведенні рятувальників.

Популярне