Новини за 02.07.2019

У таборі в Коблевому отруїлися діти з Хмельниччини

Керівництво табору спочатку не звертало уваги на скарги дітей.

У дитячому таборі в Коблевому (Миколаївська область) отруїлися 16 дітей учасників АТО, сиріт та з багатодітних сімей. Про це повідомляє “ТСН.Ранок”. 

Як за підтримки кандидатів у Деражні, Нетішині та Красилові День молоді святкували

За підтримки кандидатів святкували День молоді у Деражні, Нетішині та Красилові. А чемерівчан кандидат запросив до літнього кінотеатру, оформленого його банерами з ознаками агітації. Про це повідомляє сайт Громадянської мережі ОПОРА. Свято молоді у Деражні відбулось 30 червня за підтримки народного депутата України від виборчого округу №191, до якого належить містечко, і водночас кандидата у […]

На Хмельниччині поховали 2-річного Сашка, тіло якого знайшли у валізі

У Хмельницькій області поховали 2-річного Сашка Пилявського. Тіло хлопчика знайшли у валізі на околиці Чернівців минулого тижня. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею “умисне вбивство” і з’ясовують причини смерті малюка. А також розшукують його 21-річну матір. Уже більше місяця не бачили її і батьки. Сподівалися, що жінка приїде хоча б попрощатися з сином. Але марно.

Про це йдеться у сюжеті програми “СВІДОК”.

Вже 6 серпня суд візьметься за справу колишнього очільника СБУ Віктора Крайтора

Суддею Хмельницького міськрайонного суду – Антонюком О.В. призначено  до підготовчого судового засідання на 6 серпня 2019 року о 14 год. 30 хв. справу по обвинуваченню колишнього очільника СБУ  у Хмельницькій області – Віктора Крайтора. Його підозрюють у вчинені  ряду злочинів, а саме:  за ч. 2 ст.  365 КК України –  перевищення службових повноважень; ч. 1 ст. 119 КК України –  вбивство через необережність; ст. 128 КК України –  спричинення необережного тяжкого  тілесного ушкодження.

За неповідомлення про зміни в майновому стані депутат міської ради сплатить штраф

Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури. 

Правоохоронними органами Хмельниччини вживаються заходи для притягнення винних у порушенні вимог антикорупційного законодавства осіб до визначеної Законом відповідальності.

Законодавство передбачає обов’язок посадовців відкрито звітувати перед суспільством про свої доходи та витрати. Усе це потрібно робити за допомогою заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції декларації особи. Яка є уповноважена на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Хмельниччина: процедурою зміни місця голосування уже скористалися 572 мешканці області

Упродовж першого місяця виборчої кампанії, за інформацією Державного реєстру виборців, тимчасово змінили місце голосування без зміни виборчої адреси 572 мешканці Хмельницької області. 164 із них – в межах регіону. Натомість на Хмельниччині поки що мають намір голосувати 363 жителі інших областей. Про це повідомляє сайт Громадянської мережі ОПОРА. 

На Хмельниччині поліцейські розшукали зниклого 8-річного хлопчика

Про оперативне знаходження дитини інформує прес-служба правоохоронців. 

Працівники Ярмолинецького відділу поліції ГУНП в Хмельницькій області буквально упродовж  двох годин встановили місцезнаходження хлопчика, який поїхав до магазину на велосипеді і зник. 

У Кам`янець-Подільському районі горіла будівля недіючої школи (ВІДЕО)

1 липня о 23:58 до Служби порятунку «101»  надійшло повідомлення про пожежу будівлі недіючої школи в с. Підпилип’я Кам’янець-Подільського району. Про пожежу повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області. 

Негайно до місця виклику було направлено чергові караули вогнеборців 2 Державного пожежно-рятувального загону м. Кам’янець-Подільський, смт Чемерівці, а також місцеву пожежну команду с. Привороття.

Затримано розбійника, який півроку переховувався від слідства

Слідчі-детективи слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області затримали правопорушника, який понад півроку переховувався від органів досудового розслідування. Про це інформує прес-служба поліцейських. 

Популярне