Новини за 21.05.2019

В Нетішині мешканці гуртожитків не платять за проживання

Станом на 1 травня 2019 року заборгованість мешканців гуртожитків за проживання становила 850 тис. грн. Неприємна статистика свідчить про те, що відповідні служби КП НМР «ЖКО» не належно ведуть претензійну роботу з боржниками.

Минулої доби у Хмельницькому сталося дві ДТП, в яких травмувалося троє людей

По вулиці Подільській під колеса автівки потрапив пішохід, а на Озерній зіткнулися «Сканія» та «Тойота Каріна».

Підприємства Хмельниччини наростили сплату ПДВ до 600 мільйонів гривень

Протягом січня-квітня 2019 року Головним управлінням ДФС у Хмельницькій області забезпечено збір податку на додану вартість до державного бюджету у сумі 644 мільйони гривень. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року забезпечено темп росту надходжень ПДВ у розміні 121.4 відсотка, з монетарним плюсом у 114 мільйонів гривень.

Грабіжника, який шляхом підкупу керівника слідчого підрозділу намагався уникнути кримінальної відповідальності, засуджено до 4 років позбавлення волі

У серпні минулого року за процесуального керівництва Шепетівської місцевої прокуратури та у взаємодії із працівниками Хмельницького управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України задокументовано факт надання неправомірної вигоди правоохоронцю.

Увага! В Славутській міській ОТГ активізувалися шахраї, які працюють під виглядом співробітників газової та інших служб

Так, нещодавно від дій шахраїв постраждала жителька м. Славута. Зловмисники представилися працівниками ПАТ «Хмельницькгаз», і видурили гроші під приводом заміни лічильника.

Традиційні обласні змагання з авіамодельного спорту

Участь у змаганнях — чудова нагода для спортивно-технічного зростання та активного і цікавого відпочинку. З цією метою вже не перший рік Хмельницьким обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді проводяться обласні відкриті змагання з авіамодельного спорту (кордові моделі). Цього року змагання проводилися 13 травня на базі Хмельницького Палацу творчості дітей та юнацтва.

Щоб урятувати Каньйон від затоплення, міська влада Кам’янця-Подільського задіяла гідросистеми

Після сильної зливи 17-18 травня кількість води у Смотрицькому каньйоні збільшилася у 20 разів. Утім великої шкоди вона не завдала, оскільки ситуацію вдалося взяти під контроль.

Стихійна торгівля в м. Хмельницькому

Питання припинення несанкціонованої торгівлі в Хмельницькому перебуває на постійному контролі. Особливої гостроти проблема стихійної торгівлі у невстановлених місцях набуває з настанням літньої спеки.

Популярне