Новини за 02.06.2021

У Хмельницькому районі рятувальники ліквідували наслідки ДТП, в якій зіткнулись чотири автомобілі

2 червня о 15:30 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася поблизу села Ходаківці Хмельницького району: зіткнулись чотири автомобілі.

На Кам’янеччині виявлено злочинну групу яка організувала схему незаконної вирубки дерев з подальшим її збутом

Працівники Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області, протягом року, були залучені правоохоронцями для спільного документування злочинної діяльності так званих «чорних лісорубів».

У Хмельницькому поліцейські оголосили підозру 22-річному чоловікові, який займався збутом синтетичних наркотиків методом «закладок»

Поліцейські встановили, що хмельничанин  через телеграм-канали купував наркотики за оптовими цінами, а потім продавав  окремими дозами методом «закладок».

У Хмельницькому поліцейські встановлюють обставини, за яких 3-річний хлопчик випав з вікна третього поверху

Подія сталася 1 червня близько 17.50 години по вулиці Ціолковського в обласному центрі.

Двоє мешканців смт Летичів понесуть відповідальність за незаконний вилов риби на річці Південний Буг

Летичівською окружною прокуратурою до суду направлено обвинувальний акт за фактом незаконного вилову риби забороненими знаряддями, що завдало істотної шкоди (ч. 1 ст. 249 Кримінального кодексу України).

Чемеровецький районний суд оштрафував пенсіонерку за жорстоке поводження із собакою

Чемеровецький районний суд визнав 72-річну жительку Чемеровеччини винною у жорсткому поводженні з твариною (частина 1 статті 89 КУпАП) та наклав на неї адміністративне стягнення – 3400 гривень штрафу із конфіскацією тварини.

В Шепетівці поліцейські оперативно затримали чоловіка, який до смерті побив свого знайомого

Під час з’ясування стосунків 27-річний чоловік завдав своєму товаришу по чарці чимало ударів по голові. Від отриманих травм останній помер на місці, а зловмисник, зрозумівши, що накоїв, втік з місця події.

Популярне