Новини за 17.12.2020

На Хмельниччині поліція затримала підозрюваного у вбивстві 46-річного хмельничанина

Працівники управління карного розшуку, слідчого управління та Хмельницького відділу поліції ГУНП в Хмельницькій області розкрили вбивство хмельничанина, обгоріле тіло якого знайшли ще 25 листопада цього року на узбіччі дороги в одному з мікрорайонів обласного центру. 

Як народні депутати від Хмельниччини голосували за призначення Шкарлета міністром освіти

Верховна Ради підтримала кандидатуру Сергія Шкарлета на призначення міністром освіти і науки. За проголосували 226 народних депутатів, проти – 43, утрималися 39, не голосували 35 парламентарів.

У листопаді хмельничани придбали 135 нових авто

Впродовж листопада у Хмельницькому та області придбали 135 нових автомобілів на загальну суму 4 млн доларів США. Це на 20% менше ніж у жовтні.

Вчасна оплата рахунку – запорука стабільного постачання газу

Боргова криза на ринку блакитного палива загрожує безперебійності поставок енергоресурсу до осель подолян під час холодів.

На Хмельниччині запрацював інсультний центр

Відсьогодні пацієнти з інсультом матимуть можливість отримати сучасну високоспеціалізовану медичну допомогу на базі новоствореного інсультного центру, який запрацював у Хмельницькій обласні лікарні.

Дунаєвецькі рятувальники вилучили з річки тіло мертвого чоловіка

16 грудня о 12:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від чергового поліції про те, що в селі Миньківці Дунаєвецького району в річці Ушиця ймовірно потонув громадянин.

Популярне