Новини за 30.11.2021

У Судилкові виявили корову хвору на сказ

Згідно результату вірусологічного дослідження, у корови, яка належить жителю с. Судилків, встановлено захворювання на сказ.

У Шепетівці перевіряють поліціянта, який застосував газовий балончик

По факту застосування спец засобів поліцейським по пасажира авто, відео з яким випадково зафільмував та виклав у соцмережі місцевий житель, у Шепетівському районному управлінні поліції розпочали службову перевірку та роз’яснили дії патрульного.

На Хмельниччині судитимуть патрульного за вчинення ДТП з трьома загиблими

Хмельницькою обласною прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель трьох осіб (ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України).

77,6% мешканців Шепетівської громади вважають гострою проблемою корупцію у місцевій владі, – дані соцопитування

Більшість опитаних мешканців Шепетівської громади (64,8%) вважають, що справи в їхній громаді йдуть у неправильному напрямку і вона економічно занепадає (54%).

Житель смт Смотрич підозрюється у побитті до смерті свого односельця

Слідчі Кам’янець-Подільського районного управління поліції з’ясовують обставини спричинення тяжких тілесних ушкоджень, внаслідок яких помер 58-річний житель смт Смотрич.

На Городоччині поліцейські розкрили заволодіння автівкою

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

У Хмельницькому поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень 18-річному юнакові

27 листопада до Хмельницького райуправління поліції звернувся 18-річний юнак із заявою про нанесення йому тілесних ушкоджень поблизу одного із розважальних закладів обласного центру.

На Шепетівщині поліцейські розкрили крадіжку ювелірних виробів з будинку

З помешкання пенсіонерів 18-річна зловмисниця під приводом жебракування викрала золоті та срібні прикраси. За свої дії шанувальниці чужих ювелірних виробів загрожує позбавлення волі строком до шести років.

«Динопарк», котрий два місяці працював у Хмельницькому, сплюндрував землю у Дендропарку

Нещодавно у Хмельницькому на запрошення міського голови два місяці працював парк динозаврів.

Заховав тіло в мішок і щільно замотав скотчем: поліцейські затримали чоловіка, який до смерті побив свою співмешканку

50-річному хмельничанину вже оголосили про підозру за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого) Кримінального кодексу України. За скоєне йому може загрожувати до 10 років ув’язнення.

Популярне