Новини за 27.06.2019

Поліцейські затримали наркоторговця на прізвисько «Каратєль»

У Хмельницькому працівники поліції затримали чоловіка, який продавав наркотичні засоби та особливо небезпечні психотропні речовини хмельничанам та мешканцям області. Про це інформує прес-служба полісменів. 

Слідчі-детективи слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області затримали 40-річного хмельничанина за збут особливо небезпечної психотропної речовини під назвою «PVP». У злочинному середовищі він був відомий під прізвиськом Каратєль. 

Полонський суд оштрафував водія, що на залізничному переїзді проігнорував червоне світло

«Визнати винним у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 123 КУпАП та накласти на нього стягнення у виді штрафу в розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян в сумі 850 гривень без оплатного вилучення транспортного засобу у його власника», – таку постанову виніс Полонський районний суд водієві автомобіля «Івеко».

У Хмельницькому до 10 років позбавлення волі засудили батька, який під час сварки вбив власного сина

Хмельницький міськрайонний суд виніс вирок 55-річному чоловікові, який убив власного сина.  

20 вересня 2018 року близько 10.00 години в м. Хмельницькому по вулиці Чкалова під час спільного розпиття спиртних напоїв між 55-річним місцевим жителем та його 30-річним сином, сталася сварка на побутовому ґрунті. 

У парку ім. М. Чекмана зловмисник з ножем напав на жінку

У Хмельницькому оператор одного з місцевих телеканалів допоміг поліцейським затримати зловмисника, який з ножем напав на жінку. Про це повідомляє прес-служба правоохоронців. 

Подія сталася сьогодні, 27 червня, близько 09.42 години у парку ім. М. Чекмана поблизу колеса огляду. Оператор телеканалу «ТV7+» Михайло Золотарьов зупинив нападника і викликав поліцейських та «швидку».

У Полонному підряднику доведеться повернути до бюджету кошти, виділені на будівництво спортивного майданчика

За результатами розгляду позовної заяви прийнято рішення про розірвання договору підряду та стягнення до бюджету коштів. Які були призначені на будівництво спортивного майданчика у м. Полонне. 

Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури. 

До Хмельницького СІЗО намагалися передати мобільний телефон у шматку печеного м’яса

26.06.2019 року завдяки проявленій пильності співробітниками державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор» знову було попереджено потрапляння до охоронюваної зони забороненого предмету. Про це інформує прес-служба СІЗО. 

А саме близько 15:00, під час догляду працівниками установи вмісту посилки, що надійшла від громадянки О. із міста Хмільник Вінницької області на ім’я ув’язненого К., було виявлено та вилучено мобільний телефон марки «НОКІА». Він знаходився в прихованому вигляді в продуктах харчування, а саме в шматку печеного м’яса.

Хмельниччина: в інтерв’ю голова РДА розповідає про здобутки спільної роботи з нардепом-кандидатом

Славутської районної державної адміністрації розповідає про здобутки спільної роботи з нардепом. Його того ж дня, 20 червня, зареєстрували кандидатом у депутати в окрузі №190, до якого належить і Славута. Наприкінці публікації очільник району висловлює сподівання на продовження співпраці з депутатом і в наступній каденції. Про це повідомляє сайт Громадянської мережі ОПОРА. 

У Хмельницькому посеред річки Південний Буг врятували чоловіка, який заснув у човні

26 червня о 22:30 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що чоловік відплив на надувному човні подалі від берега порибалити та зник з поля зору. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області. 

Як троє юнаків у рідному Хмельницькому знімають справжнє кіно

Кіно у Хмельницькому, а точніше – хмельницьке кіно. Думаєте, нереально? А от і ні! Троє хлопців із великим бажанням та мінімальними можливостями зуміли мрію втілити у життя. На найбільшому екрані міста продемонстрували свою роботу одразу сотням хмельничан. Про історію юнаків, які своєю наполегливою працею хочуть творити кіноісторію, розповіли журналісти 33-го телеканалу. 

На Хмельниччині СБУ припинила діяльність конвертцентру з обігом у 40 мільйонів гривень

Співробітники Служби безпеки України припинили діяльність конвертаційного центру, який діяв у Хмельницькій області протягом 2017-19 років. Про це повідомляє прес-служба СБУ. 

Оперативники спецслужби встановили, що група місцевих мешканців надавала підприємствам Київської та Хмельницької областей «послуги» з ухилення від сплати податків, шляхом штучного формування податкового кредиту з ПДВ та переведення безготівкових коштів комерсантів у готівку.

Популярне