Новини за 04.05.2023

На Хмельниччині визначили ділянки доріг з високою концентрацією ДТП

За результатами обстежень у 2023 році на дорогах державного значення Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області визначила ділянки з високою концентрацією ДТП.

Американська делегація ознайомилась з діяльністю гуманітарного хабу Хмельницької облради

Голова обласної ради Віолета Лабазюк спільно зі своїм першим заступником Володимиром Гончаруком ознайомили американську делегацію у складі Президента сенату штату Юта Стюарта Адамса, президента і генерального директора Всесвітнього торгового центру Майлза Хансена, почесного консула України у м.Солт Лейк Сіті Джонатана Фрідмена та генерального директора компанії «Marq» Оуена Фуллер та Брюса Робертса з благодійної організації «August Mission» з роботою Центру видачі гуманітарної допомоги Хмельницької обласної ради.

На Красилівщині сталася ДТП, у якій травмувалась 9-річна дівчинка

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 3 травня, близько 18:20 години в с. Новодубище.

Житель Старокостянтинова через ревнощі забив до смерті свого суперника

За публічного обвинувачення Хмельницької окружної прокуратури суд визнав винним 33-річного жителя м. Старокостянтинів у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого. 

Керівниця департаменту ОВА, котру поліція викрила у корупції, зробила заяву, назвавши дії правоохоронців «маски-шоу»

Минулого тижня на Хмельниччині працівники департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції звинуватили в організації корупційної схеми керівництво департаменту природних ресурсів та екології Хмельницької ОВА.

Популярне