Новини за 27.05.2020

У Нетішині продовжують красти квіти з клумб

З кожним днем Нетішин стає все кращим і кращим, тішить жителів та гостей міста впорядкованими клумбами та квітниками, міська влада прикрашає місто яскравими квітами – ромашками, цинераріями, петуніями.

Перед судом постане 61-річний чоловік, який розраховувався в магазинах сувенірними купюрами

Наприкінці зими на території обслуговування Шепетівського відділу поліції було зафіксовано декілька фактів шахрайств із використанням сувенірних купюр.

Чому молоді та громадянам важливо знати про містобудівну документацію населених пунктів

13 травня 2020 року коаліція громадських організації Рада Реформ Хмельниччини провела онлайн-тренінг для студентів та викладачів кафедри екології та біологічної освіти Хмельницького національного університету. Співорганізатором заходу виступила і сама кафедра.

УВАГА! Поліція розшукує свідків та очевидців ДТП!

25 травня, близько 18.20 години, на автодорозі «Стрий — Тернопіль — Кропивницький — Знам’янка» поблизу с. Шаровечка Хмельницького району сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів «Опель Віваро» та «Рено Трафік», у якій одна людина загинула та четверо травмувалися.

Депутат сільради з Хмельниччини не задекларувала 800 тисяч гривень доходу і отримала від прокуратури підозру

Прокурором Хмельницької області Олегом Синишиним повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 366-1 КК України (подання суб’єктом декларування завідомо недостовірних відомостей у декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування) депутату однієї із сільських рад Хмельницького району.

Волочиськ: поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій травмувався 24-річний пішохід

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 26 травня, близько 00.20 години по вулиці Незалежності у райцентрі Волочиськ.

Популярне