Новини за 29.01.2020

Поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у якій серйозно травмувався житель Житомирської області

Аварія сталася сьогодні, 29 січня, близько 12:50 години на автодорозі «Житомир — Чернівці» поблизу с. Вишнопіль Старокостянтинівського району.

За добу на Хмельниччині знищено 1083 вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни

28 січня о 09:45 групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Хмельницькій області вилучено та знищено артилерійський снаряд часів Другої світової війни калібром 152 мм. Боєприпас було виявлено напередодні на військовому полігоні в м. Старокостянтинів.

Колишній головбух “Спецкомунтрансу” разом з спільниками вивели понад 4 млн грн під виглядом зарплат і автозапчастин

Стали нові подробиці зловживань, які слідство інкримінує головному бухгалтеру комунального підприємства «Спецкомунтранс» Вадиму Пастернаку, котрий перебував на посаді з 12 квітня 2010 року до 8 січня 2019 року. Попри те, що справа експосадовця з травня 2019 року слухається у суді (обвинувачується за ч. 3 ст. 362 ККУ, ч. ч. 3, 5 ст. 191 ККУ), слідчі хмельницького відділу поліції продовжують досудове розслідування і вручили підозри двом спільникам та відправили їх під нічний домашній арешт.

Хмельницькі поліцейські спільно з колегами із міграційної служби видворили з території України нелегала з Молдови

28-річного порушника міграційного законодавства, який, крім того, неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, видворили з території України, передавши правоохоронним органам Молдови в пункті пропуску м. Могильов-Подільський Вінницької області.

Упродовж минулої доби на Хмельниччині двічі з різних причин горіли житлові будинки

На Хмельниччині вогнеборцям за добу довелося двічі гасити пожежі приватних будинків. О 07:34 загорівся житловий будинок у с. Зяньківці

На Дунаєвеччині поліцейські допомогли батькові розшукати сина

Працівники Дунаєвецького відділу поліції допомогли 72-річному мешканцю одного із сіл швидко розшукати і повернути додому зниклого сина.

Популярне