Новини за 18.05.2020

Під час рейду в рамках операції «Нерест» на Старокостянтинівщині правоохоронці виявили одразу трьох браконьєрів

Нагадаємо, що наразі триває загальнодержавна операція «Нерест», у рамках якої правоохоронці проводять регулярні рейди по виявленню браконьєрів.

На Хмельниччині минулої доби поліцейські оперативно розшукали двох зниклих дітей

У Шепетівському районі зникла 6-річна дівчинка, а в Кам’янець-Подільському — 8-річний хлопчик. Правоохоронці оперативно прибули на місце події і розшукали зниклих дітей.

Зникла вагітна жінка: у її доньки в інтернаті виявили COVID-19

Днями у Полонському районі підтвердили перший випадок коронавірусного захворювання – хворобу виявили у дитини з інтернату, яку привезли туди з обласного центру.

В с. Скаржинці “чорні” археологи знайшли артилерійський снаряд часів Другої світової війни

17 травня о 12:25 сапери групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення вилучили та шляхом підриву в спеціально відведеному для цього місці знищили 76 мм артилерійський снаряд часів Другої світової війни.

Внутрішня безпека поліції затримала чоловіка на спробі підкупу слідчого поліції

Поліцейські Кам’янець-Подільського відділу поліції, що на Хмельниччині, викрили 40-річного чоловіка на серії крадіжок. Зловмисник входив у довіру до самотніх жінок, після чого цупив у них гроші та банківські картки.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій одна людина загинула і ще двоє отримали травми

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 15 травня, близько 18.35 години на автодорозі між селами Поляни і Тарноруда Волочиського району.

У Кам’янці-Подільському на ізоляцію пішло все відділення перинатального центру

У Кам’янці-Подільському на ізоляцію через коронавірус пішло все відділення патології вагітних після того, як COVID-19 виявили в однієї з медсестер закладу.

Популярне