Новини за 23.10.2019

Дунаєвецький район: рятувальники ліквідували пожежу господарчої споруди

22 жовтня о 22:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вул. Гагаріна у с. Заставля Дунаєвецького району сталася пожежа господарчої будівлі.

Безпечна дорога для школярів

Днями на подвір’ї хмельницької школи №13 зібралися десятки дітей із плакатами, іграшками та в яскравих жилетах. Старшокласники разом із педагогами утворили живу колону на узбіччі вулиці, що веде до навчального закладу. Діти скандували гасла «Нам потрібна безпечна дорога!», «Нам потрібен тротуар!», «Хочемо паркуватися правильно!»

На Хмельниччині починають будувати комплекс по переробці сміття

У мерії розпочали підготовку щодо спорудження кількох об’єктів для утилізації побутових відходів.

Забезпечення безперешкодного доступу осіб з інвалідністю до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури на території області

22 жовтня під час колегії ОДА начальник відділу місто­будування та архітек­ту­ри обласної державної адміні­страції Ірина Дунаєвська доповіла про забезпечення безперешкодного доступу осіб з інвалідністю до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури на території області.

Патрульні розшукали водія транспортного засобу, що вчинив ДТП та зник з місця події

Учора, близько 13-ї години, на службу 102 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталась на провулку Купріна.

ТОП – 10 найбільш затребуваних вакансій Хмельниччини

З початку року понад 5 тис. роботодавців поінформували Хмельницьку обласну службу зайнятості про потребу у кваліфікованих працівниках в області.

На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у якій травмувалась 57-річна жінка

Дорожньо-транспортна пригода сталася 20 жовтня близько 18.30 години в селі Соломна Волочиського району по вулиці Миру.

На Хмельниччині у ході операції «Акциз-2019» ліквідовано дві незаконні АЗС

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Хмельницькій області спільно з працівниками УСБУ у Хмельницькій області зупинили незаконну торгівлю пально-мастильними матеріалами та вилучили підакцизних товарів на суму понад 1 мільйон гривень.

В Пиляві урочисто відкрили нову амбулаторію

Чергова амбулаторія відчиняє свої двері для сільських жителів на Старосинявщині. П’яту з 27 амбулаторій, що будуються в області за програмою “Доступна медицина”, урочисто відкрили у с.Пилява.

Хмельницький презентував себе світові

Хмельницький презентував себе світові. У китайському Шицзячжуані відбулася міжнародна конференція із розвитку міст і держав та виставка їх досягнень.

Популярне