Новини за 23.09.2020

Олександр Соколов представив керівника ТУ ДБР у місті Хмельницькому

Заступник Директора Державного бюро розслідувань Олександр Соколов представив нових керівників територіального управління Державного бюро розслідування, розташованому у місті Хмельницькому.

На Хмельниччині пенсії в середньому зросли на 36 гривень

Статтею 28 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» визначено розмір мінімальної пенсійної виплати для непрацюючих осіб, які досягли віку 65 років та мають страховий стаж чоловіки 35 років, жінки 30 років, в розмірі 40% мінімальної заробітної плати, визначеної законом України про Державний бюджет України на відповідний рік, але не менше прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність.  

Комісія зареєструвала перших кандидатів на посаду міського голови Хмельницького

Хмельницька міська територіальна виборча комісія зареєструвала перших кандидатів на посаду міського голови Хмельницького.

На Хмельниччині за втручання прокуратури навчальному закладу повернуто земельну ділянку вартістю понад 700 тис грн

Органи прокуратури Хмельниччини продовжують активну роботу щодо захисту інтересів держави у сфері земельних відносин та охорони дитинства.

На Хмельниччині приступили до ремонту чергової ділянки автодороги Н-03

В області розпочалися роботи із поточного середнього ремонту на ділянці км 192 – км 194 Н-03 Житомир-Чернівці, що поблизу м. Хмельницького.

Президент доручив розпочати проект добудови енергоблоків №3 та №4 ХАЕС

Президент України Володимир Зеленський доручив Кабінету міністрів України у двомісячний строк внести на розгляд Верховної Ради законопроект про розміщення, проектування та будівництво енергоблоків № 3 та № 4 Хмельницької атомної електростанції.

Популярне