Новини за 09.02.2023

Підроблені посвідчення водія. Яке за це покарання та як не попастися на шахраїв?

Керування автівкою — справа відповідальна та вкрай серйозна, адже дорога, як живий організм, де знання правил дорожнього руху важливе, водійські навички — основа, а попередня підготовка — запорука збереженого життя. Проте декому хочеться отримати все та й одразу. Ці індивіди віддають перевагу купівлі підробного посвідчення водія на сумнівних сайтах. І за це потім мають справу […]

Кейс БПД. Батьківство зниклого безвісти захисника щодо маленької донечки встановили в суді

Війна відібрала в Світлани[*] коханого, а в її маленької донечки – батька. Однак, через те що пара не зареєструвала шлюб офіційно, доводити батьківство чоловіка, який зник безвісти, захищаючи Україну, довелося в суді. Світлана познайомилася зі Степаном у Маріуполі. Згодом разом переїхали до Запоріжжя. Коли народилася їхня донька, чоловік був на військових зборах на Яворівському полігоні. […]

В Нетішині завдяки поліцейському вдалось врятувати 80-річну пенсіонерку

Родичі 80-річної нетішинки звернулись до ПОГа Петра Чесновського з проханням перевірити, що з бабусею, адже слухавки вона не брала.

У місті Полонне суд заборонив кривднику наближатись до своєї родини

Полонський районний суд виніс заборонний припис 41-річному місцевому жителю, який вчиняв домашнє насильство стосовно своєї дружини та дочки. 

У Хмельницькому районі «Фіат» зіткнувся із автомобілем «ГАЗ»

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 8 лютого, близько 10:00 години на автодорозі сполученням «Стрий – Ізварине»  між  селами Голосків та Пирогівці.

В селі Правдівка місцевий мешканець «нарубав» верби на понад 7 тис.грн.

Наприкінці січня цього року на адресу Інспекції надійшло звернення місцевої мешканки села Правдівка Хмельницького району, яка повідомила про зрізання дерева в парковій зоні села.

У Хмельницькводоканалі перенесли ремонтні роботи, бо не знали, що у цей день проводитимуть заміри електроспоживання

У зв’язку з тим, що 09.02.2023 р. в Хмельницькій області будуть проводитись режимні заміри навантаження для оцінки реально необхідного споживання електричної енергії, роботи що мали відбутися завтра на перехресті вулиць Героїв Крут та Сковороди  переносяться.

Популярне