Новини за 12.05.2020

На Хмельниччині COVID-19 підтвердився у голови РДА і секретаря міської ради

У голови Дунаєвецької райдержадмінстрації Ярослава Купчика підтвердлася хвороба COVID-19.

На Хмельниччині поліцейська собака Кайна допомогла оперативно розкрити крадіжку з господарства пенсіонерів

Вівчарка привела кінолога Костянтина Чемериса прямо до будинку, де мешкає зловмисник. У чоловіка виявили і вилучили викрадену акумуляторну батарею і велосипед.

Понінка: 15-річний хлопець за крадіжку 5 пар кросівок потрапив на лаву підсудних

Піз­но вве­че­рі 4 бе­рез­ня у смт По­нін­ка, що у По­лонсь­ко­му районі, під­лі­ток за­ліз че­рез від­чи­не­ну ква­тир­ку у літ­ню кух­ню, що роз­та­шо­ва­на в дво­рі дво­по­вер­хівки, де меш­кає юнак. По­тім пе­рей­шов у га­раж, звід­ки вик­рав 5 пар спор­тивно­го взут­тя на су­му по­над 1200 гри­вень.

Від початку року Хмельницьким рибоохоронним патрулем зафіксовано 329 порушень природоохоронного законодавства

За чотири місяці 2020 року (січень-квітень) Хмельницьким рибоохоронним патрулем викрито 329 порушень природоохоронного законодавства. Так, складено 109 протоколів за ч. 4 ст. 85 КУпАП (грубе порушення Правил рибальства).

СБУ викрила проросійських інтернет-агітаторів, які закликали до повалення влади в Україні

Кіберфахівці Служби безпеки України припинили діяльність групи інтернет-агітаторів, які за вказівкою російських кураторів поширювали у мережі публічні заклики до зміни державних кордонів і повалення влади.

У Нетішині планують надавати безвідсоткові кредити для підтримки і розвитку місцевого бізнесу

У Нетішині представники малого та середнього бізнесу зустрілися із міським головою Олександром Супрунюком, аби обговорити питання щодо послаблення карантинних заходів у місті відповідно до рішення Кабміну та підтримки місцевих підприємців у зв’язку із втратами заробітку в період карантину, повідомляє Нетішинська міська рада.

В Летичівському районі піймали браконьєра з електровудкою

Рибоохоронці викрили порушника, який за допомогою електровудки виловив 1045 екземплярів риби, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією пресслужби відомства.

Популярне