Новини за 16.02.2021

За фактом нестачі майна у обласному науково-методичному центрі культури і мистецтва відкрили кримінальне провадження

Відомості про нестачу майна у Хмельницькому обласному науково-методичному центрі культури і мистецтва внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань. Про це Суспільному розповіла старша інспекторка з комунікацій Хмельницького районного управління Нацполіції області Людмила Берестовська.

На Хмельниччині повідомлено про підозру членам організованої злочинної групи, у яких вилучено психотропні та наркотичні речовини вартістю мільйон гривень

Завдяки скоординованим Хмельницькою обласною прокуратурою заходам та належно спланованим слідчим (розшуковим) діям, слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в області у взаємодії із співробітниками управління боротьби з наркозлочинністю в області ДБН НПУ у вересні минулого року викрито злочинну групу, що займалась незаконним обігом наркотичних речовин.

На Волочищині сталася ДТП, у якій травмувався 45-річний чоловік

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 15 лютого, близько 20.15 години на автодорозі неподалік селища Наркевичі на Волочищині.

Замість ЗОШ – гімназії та ліцей: в Нетішині будуть реорганізовані школи

За 4 роки в Україні вже не буде всім звичних загальноосвітніх шкіл. Першачків віддаватимуть у початкову школу, а учні середньої та старшої ланки ходитимуть до гімназій та ліцеїв.

Міського голову Хмельницького Олександра Симчишина номіновано на звання “Людина року-2020”

Міського голову Хмельницького Олександра Симчишина номіновано на звання “Людина року-2020” в номінації “Міський голова року” (великих міст).

Красилівський район: під час ліквідації пожежі в будинку, бійці ДСНС виявили тіла двох людей

15 лютого о 13:21 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Котюржинці Красилівського району.

Популярне