Новини за 18.02.2022

На Хмельниччині засуджено п’яного водія, який втопив авто разом з пасажиром

Хмельницькою обласною прокуратурою у суді доведено вину 38-річного жителя Дунаєвецького району за порушення правил безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило летальні наслідки  (ч. 3 ст. 286-1  Кримінального кодексу України).

За торгівлю самогоном шепетівчанку оштрафували на 1700 гривень

Шепетівський міськрайонний суд визнав жительку м. Шепетівки винуватою у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 164-16 КУпАП (зайняття забороненими видами господарської діяльності), та оштрафував її на 1700 гривень.

У Хмельницькому лікарі місцевої поліклініки організували схему COVID-підробок: заробили більше 6,7 млн грн

Служба безпеки України викрила чергову масштабну схему підробки міжнародних свідоцтв про вакцинацію від COVID-19 у Хмельницькому.

Дорожники Хмельниччини просять громадян повідомляти про підозрілі предмети чи дії на автошляхах

У цей складний період для України, коли існує об’єктивна загроза військового вторгнення на суверенну територію України, варто усвідомлювати, що лише згуртована співпраця державних структур та населення зможе забезпечити захист цілісності нашої країни.

Голови громад-членів АМУ провели нараду із питань територіальної оборони і забезпечення роботи критичної інфраструктури

Під головуванням голови Хмельницького регіонального відділення Асоціації міст України, міського голови Хмельницького Олександра Симчишина відбулась онлайн-нарада із представниками громад-членів АМУ в області щодо питань тероборони, цивільного захисту населення та заходів забезпечення критичної інфраструктури.

Популярне