Новини за 07.11.2019

Патрульна поліція повідомляє про обмеження руху транспорту

9 листопада, з 5.00 до 15.00, буде перекрито рух транспорту на вулиці Прибузькій (від вулиці Кам’янецької до вулиці Свободи) в зв’язку із проведенням традиційного сільськогосподарського ярмарку.

Хмельницький апеляційний суд не пом’якшив покарання чоловікові, який побив двох жінок у Полонному

Хмельницький апеляційний суд залишив без змін вирок Полонського районного суду, згідно із яким місцевого жителя 1995 року народження визнали винним за частиною першою статті 125 Кримінального кодексу України «Умисне легке тілесне ушкодження». За це йому призначили покарання у виді 200 годин громадських робіт.

У прокуратурі Хмельниччини обговорено практику Європейського суду з прав людини у справах про порушення прав в’язнів на охорону здоров’я

Сьогодні, 7 листопада 2019 року, у прокуратурі області проведено навчально-методичний семінар з питань застосування практики Європейського суду з прав людини під час здійснення нагляду за додержанням законів щодо надання медичної допомоги затриманим, особам, взятим під ватру, та засудженим.

У водойму-охолоджувач Хмельницької АЕС вселено понад 3 тонни риби, – Хмельницький рибоохоронний патруль

Шостого листопада 2019 року відбувся перший етап зариблення водойми-охолоджувача Хмельницької АЕС. Захід пройшов в м. Нетішин Славутського району. Мальок вирощений за кошти користувача водних біоресурсів. Вселення проводилось відповідно до Режиму рибогосподарської експлуатації водойми.

Хмельничанин Олександр Ястребов виборов дві нагороди на чемпіонаті світу з кікбоксингу ВТКА

З 30 жовтня по 3 листопада 2019 року у м.Маріна-ді-Каррара (Італія) проходив чемпіонат світу з кікбоксингу ВТКА. Це, безумовно, легендарна та унікальна подія в історії бойових мистецтв та єдиноборств.

На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у якій загинув 32-річний мотоцикліст

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 6 листопада, близько 06.00 години в селі Гута Славутського району.

Заборгованість з виплати заробітної плати у Хмельницькому зростає

Про оплату населенням Хмельницької області житлово-комунальних послуг у вересні 2019 року.

На Хмельниччині внаслідок ДТП травмована одна людина

6 листопада, близько 17:00 на перехресті проспекту Грушевського та вулиці Пушкінської сталась ДТП, яка мало не повторила Харківську трагедію.

Восьма амбулаторія, збудована за програмою “Доступна медицина”, відкрилася на Кам’янеччині

Вчора урочисто відкрила двері для пацієнтів новенька амбулаторія у селі Голосків. Відтепер медичне обслуговування стало ближчим та доступнішим для трьох тисяч мешканців сіл Гуменецької об’єднаної територіальної громади: Голоскова, Улянівки, Кептинець та Кудлівець. Розділити радість від цієї чудової події із місцевими жителями завітали обласні та районні посадовці, керівництво Гуменецької ОТГ та Гуменецького ЦПМСД.

Популярне