Новини за 17.07.2019

Рік і п’ять місяців неволі за крадіжку грошей у знайомого – Чемеровецький суд виніс вирок

Чемеровецький районний суд визнав винною у крадіжці, вчиненій повторно, (частина 2 статті 185 Кримінального кодексу України) 21-річну жительку села Городоцького району. Жінці призначено остаточне покарання – 1 рік і 5 місяців позбавлення волі.

За вироком, молода жінка, залишившись одна у будинку свого знайомого в смт. Чемерівці, вкрала у нього 9 тисяч гривень, що лежали в комоді.

Хмельниччина: у «пакунках маляти» – привітання від Володимира Гройсмана

У Хмельницькому батьки новонароджених отримують «пакунки маляти» з привітанням від Володимира Гройсмана. Про це повідомляють спостерігачі ОПОРИ.

Буклет з привітанням від Володимира Гройсмана та його фото знаходять батьки малят у так званих бебі-боксах. Їх отримують у пологовому будинку міста Хмельницького. За дизайном, зокрема за кольоровою гамою, буклет схожий на агітаційну продукцію політичної партії «Українська стратегія Гройсмана». Яка є суб’єктом виборчого процесу.

Хмельницькі спортсмени вдало “відстрілялися” на чемпіонаті Європи

11 медалей здобули Хмельницькі спортсмени, учні обласної ДЮСШ та ОК ДЮСШ «Колос» на чемпіонаті Європи зі стрільби з малокаліберної зброї по рухомій мішені, який проходив в Угорському місті Денешдіаш. Про це інформує прес-служба Хмельницької ОДА. 

Ігор Кізима, майстер спорту України міжнародного класу, став бронзовим призером серед дорослих.

На Хмельниччині судитимуть чоловіка за замах на зґвалтування малолітньої дитини

Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури. 

Правоохоронними органами області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно жителя Рівненщини, який здійснив замах на зґвалтування 11-річної дівчинки та заволодів її особистими речами.

Пиво для ув’язнених: чергова посилка до Хмельницького СІЗО

17 липня 2019 року завдяки проявленому професіоналізму співробітниками державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор» попереджено спробу перекиду до охоронюваної зони установи заборонених речовин. Про це інформує прес-служба СІЗО. 

Мешканці Хмельницького отримують листи з проханням підтримати партію «Батьківщина»

Мешканці одного з будинків по вулиці Чкалова в місті Хмельницькому виявили у своєму під’їзді  листи за підписом лідерки ВО «Батьківщина». У листах було прохання підтримати партію та її кандидата у виборчому окрузі №187 на парламентських виборах. Листи не містять необхідних  вихідних даних. Про це повідомляє сайт Громадянської мережі ОПОРА. 

У Хмельницькому внаслідок ДТП травмувався 24-річний велосипедист

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 16 липня, близько 18.10 години по вулиці Кам’янецькій. Про аварію інформує сайт правоохоронців. 

Попередньо встановлено, що 21-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Шкода Фабія», під час повороту до парковки поблизу 1-ї аптеки, не надав переваги в русі та допустив наїзд на 24-річного велосипедиста. У результаті ДТП останній отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому виличної кістки та забоїв м’яких тканин обличчя. Потерпілому надано медичну допомогу без госпіталізації.

На Хмельниччині поліцейські видворили за межі України нелегала з Азербайджану

57-річного порушника міграційного законодавства видворили з території України із забороною в’їзду на 3 роки. Чоловік раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.  Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. 

Зеленський звільнив 12 голів РДА у Хмельницькій області

На Хмельниччині звільнено очільників районів. 

Президент України Володимир Зеленський 16 липня видав розпорядження про звільнення 12-ти голів районних державних адміністрацій. Про це йдеться на сайті глави держави. 

Популярне