Новини за 02.10.2020

Жінки згадуються в хмельницьких медіа втричі рідше, ніж чоловіки — дослідження

В хмельницьких медіа жінки згадуються приблизно втричі рідше, ніж чоловіки – в середньому, тільки у 36% матеріалів. При цьому, найбільше жінок в якості експерток в друкованих медіа (у 47% випадків), а найменше – в матеріалах онлайн-видань (24% від загальної кількості експертів).

У Волочиському районі автомобіль KIA потрапив в кювет та перекинувся

2 жовтня о 09:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автодорозі поблизу села Бокиївка Волочиського району сталася дорожньо-транспортна пригода: автомобіль KIA RIO, за кермом якого була 61-річна жінка, потрапив у кювет та перекинувся.

У Старокостянтинові поліцейські оперативно розшукали водія, який травмував неповнолітню дівчину і зник з місця ДТП

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 30 вересня, близько 23.30 години в м. Старокостянтинів по вулиці Чайковського.

Правоохоронці затримали 18-річного торговця канабісом

Мешканець Деражнянщини вирішив підзаробити злочинним шляхом і почав продавати канабіс жителям району. Упродовж вересня правоохоронці задокументували декілька фактів збуту юнаком наркотичного зілля.

Летичівський район: вогнеборці ліквідували пожежу господарчої споруди

1 жовтня о 22:28 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди на території приватного домоволодіння в селі Білецьке Летичівського району.

Популярне