Новини за 15.02.2021

За вимагання та одержання неправомірної вигоди у розмірі майже пів мільйона гривень судитимуть колишнього сільського голову

Шепетівською місцевою прокуратурою затверджено та спрямовано до суду обвинувальний акт за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди у великому розмірі.

Другий енергоблок Хмельницької АЕС підключено до енергомережі

15 лютого, після проведення середнього планово-попереджувального ремонту, енергоблок №2 Хмельницької АЕС підключено до Об’єднаної енергосистеми України.

На Хмельниччині розшукують неповнолітню, котра зникла у День святого Валентина

Ювенальна превенція Кам’янець-Подільського районного управління поліції розшукує неповнолітню Шапринську Олександру Олександрівну, 2004 р.н., яка 14 лютого 2021 року вийшла з дому близько 15.00 год. та дотепер не повернулася.

Неподалік села Копистин сталася ДТП, у результаті якої загинув 32-річний чоловік

У результаті зіткнення автомобілів «Ауді» та «Мерседес Спринтер» 32-річний водій «Ауді» від отриманих травм помер на місці події.

Кам’янець-Подільська міська рада залишилася без секретаря. Депутати не зуміли подолати вето мера

Депутати Кам’янець-Подільської міської ради не зуміли подолати вето міського голови Михайла Посітка, який зупинив дію рішення четвертої сесії Кам’янець-Подільської міської ради VIII скликання від 9 лютого 2021 року № 1/4 «Про обрання на посаду секретаря Кам’янець-Подільської міської ради VIII скликання».

Впродовж минулої доби рятувальники Хмельниччини звільнили зі снігових заметів 8 автомобілів, в яких перебувало 29 людей (ВІДЕО)

Впродовж минулої доби надзвичайники Хмельниччини здійснили 10 виїздів для надання допомоги людям, які стали заручниками негоди.

Популярне