Новини за 17.09.2020

У Хмельницькому дворічний малюк випав з вікна дитсадка

Слідчі Південно-Західного відділення поліції Хмельницького міського відділу відкрили кримінальне провадження за фактом неналежного виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей, в результаті чого у дитячому садку з вікна випав дворічний малюк. Дитину з травмами доставили до реанімації.

Хмельницька міська рада визначила місця для розміщення агітації на зупинках громадського транспорту

З-поміж 26 місць, визначених у Хмельницькому для розміщення передвиборної агітації, 3 розташовані на зупинках громадського транспорту. Водночас виборче законодавство забороняє розміщення та поширення агітаційних матеріалів на зупинках. У міській раді зазначають, що вживатимуть заходів для виправлення ситуації.

В Новоушицькому районі сталася смертельна ДТП

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 16 вересня, близько 14.36 години на автодорозі сполученням «Гуків — Дунаївці — Могилів-Подільський» поблизу села Загродське Новоушицького району.

Минулої доби на Хмельниччині сталося 4 ДТП, у яких 1 людина загинула і 10 травмувалися

На жаль, досить аварійним на Хмельниччині виявився вівторок 15 вересня. В області сталося 4 ДТП із потерпілими, у яких 1 людина загинула і 10 травмувалися.

Волочиські депутати проігнорували “червону” зону карантину і дозволили працювати бізнесу

Депутати Волочиської міської об’єднаної територіальної громади звернутися до Державної комісії ТЕБ та НС, міністра охорони здоров’я України щодо виключення громади із зони «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Популярне