Новини за 29.01.2021

Прокуратурою до суду направлено обвинувальний акт відносно посадовця органу пробації, підозрюваного у вчиненні ДТП

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури слідчими слідчого управління територіального управління ДБР, розташованого у місті Хмельницькому, завершено досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжке тілесне ушкодження.

В селі Малиничі горів магазин

29 січня о 07:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в селі Малиничі Хмельницького району горить магазин-кафе.

У Славуті вогнеборці ліквідували пожежу легкового автомобіля

28 січня о 18:09 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на вул. Стара Гвардійська в м. Славута виникла пожежа легкового автомобіля Renault Koleoz.

У Хмельницькому районі надзвичайники надали допомогу водієві вантажівки

28 січня о 18:00 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на автодорозі  між с. Іванківці та Видровими Долами, що у Хмельницькому районі, вантажний автомобіль Renault Premium застряг на узбіччі та не може самостійно виїхати на автодорогу. Телефонував 47-річний водій, який й повідомив про пригоду.

ТОВ «Торговий Дім «Білогір’я молокопродукт» забруднює річку Горинь: порушено кримінальне провадження

На адресу Державної екологічної інспекцією у Хмельницькій області впродовж липня- вересня 2020 року надходили численні звернення від жителів сіл Українка, Тростянка та Білогір’я (Білогірського району) щодо порушень вимог природоохоронного законодавства ТОВ «Торговий Дім «Білогір’я молокопродукт».

Популярне