Новини за 08.06.2019

Рятувальники Хмельниччини ліквідовують наслідки негоди на території області

Внаслідок погіршення погодних умов (грози, що супроводжувались сильними зливами) вдень 7 червня у Віньковецькому та Ізяславському районах відбулося підтоплення приватних домогосподарств, вулиць та підвальних приміщень. Одразу після отримання повідомлень чергові караули були направлені на допомогу населенню для ліквідації наслідків зливи. Внаслідок грози підтоплень зазнали: 6 приватних домоволодінь – у с. Клубівка Ізяславського району та 12 – […]

Судитимуть хмельничанина, який за неправомірну вигоду обіцяв сприяти в одержанні посвідчення водія

Після одержання цих коштів від місцевого мешканця зловмисник надав до одного із територіальних сервісних центрів підроблену довіреність на право розпорядження автомобілем, яка в подальшому слугувала однією з підстав для видачі посвідчення водія необхідної категорії.

Мінагрополітики України відзначило Хмельниччину золотою медаллю

В рамках проведення 31-ї Міжнародної агропромислової виставки «Агро-2019» сьогодні, 6 червня, в.о. Міністра аграрної політики та продовольства України Ольга Трофімцева вручила директору Департаменту агропромислового розвитку Хмельницької облдержадміністрації Олегу Омелянюку відзнаку «Золоту медаль Департаменту агропромислового розвитку Хмельницької обласної державної адміністрації в номінації: «За високі досягнення в розвитку агропромислового комплексу області».

Розпочався процес передачі майна ДП “УкрАероРух” до КП “Аеропорт Хмельницький”

Розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 03.06.2019 року №373/2019 затверджено склад комісії з питання безоплатної передачі державного майна зі сфери управління Міністерства інфраструктури України з балансу Львівського регіонального структурного підрозділу Державного підприємства обслуговування повітряного руху України до сфери управління Хмельницької обласної державної адміністрації.

Популярне