Новини за 03.12.2019

Відбулось планове проведення зариблення річки Хомора

Уже не перший рік під пильною увагою громадськості та екологів знаходяться річки Хомора і Случ, що протікають у Хмельницькій та Житомирській областях. Питання щодо стану річок виникло більше чотирьох років тому, коли місцеві жителі та екологи зафіксували масове забруднення річки і, як наслідок, загибель риби на території Житомирської області.

Щоб запобігти поширенню сказу в лісах Шепетівщини відстрілюють диких тварин

Днями відбулося чергове засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Шепетівській районній державній адміністрації з порядком денним: Про заходи з регулювання чисельності червоної лисиці на території Шепетівського району. Складною залишається епізоотична ситуація щодо сказу тварин в області та районі.

Верховна Рада відкрила шлях “слузі” Мандзію для отримання депутатського мандата

Сьогодні Верховна Рада більшістю голосів достроково припинила повноваження двох народних депутатів від партії “Слуга народу” Олексія Кучера і Олександра Кубракова.

Розпочато процедуру реорганізації Хмельницької митниці ДФС

Хмельницька митниця ДФС повідомляє, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 02 жовтня 2019 року № 858 «Про утворення територіальних органів Державної митної служби» Хмельницька митниця ДФС реорганізується шляхом приєднання до Подільської митниці Держмитслужби.

За фактом вбивства червонокнижної тварини відкрито кримінальне провадження

Подія мала місце на території Славутського держлісгоспу 30 листопада близько 14.30 години. Маючи ліцензію на добування козулі, мисливці вполювали червонокнижного лося.

Прокуратура вимагає сплати до бюджету 600 тис грн орендної плати за використання землі у м. Кам’янці-Подільському

Органами прокуратури області приділяється особлива увага законності використання земель державної та комунальної власності.

На Хмельниччині достроково завершено призовну кампанію: 590 подолян одягли однострої

У Хмельницькому обласному військовому комісаріаті звітують про дострокове завершення призову мешканців краю призовного віку до Збройних Сил України та інших силових структур.

Теофіпольський район: рятувальники витягли із кювету легковика, в якому знаходились батько із 7-річним сином

2 грудня о 18:29 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на автодорозі смт Теофіполь – м. Красилів, поблизу с.Строки Теофіпольського району, внаслідок ускладнення погодних умов (снігопаду) автомобіль Daewoo Lanos з’їхав у кювет, звідки був не в змозі самотужки вибратись.

Понінка: під час ліквідації пожежі вогнеборці врятували 49-річного чоловіка

2 грудня о 14:45 на пункт зв’язку 17 Державної пожежно-рятувальної частини м. Полонне надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в смт Понінка.

Популярне