Новини за 26.06.2019

“Богатирські ігри” від Вірастюка та пінна вечірка: у Хмельницькому відбудеться фестиваль «My Fest-2019»

Молодіжний, яскравий та різноплановий фестиваль «My Fest-2019» відбудеться у Хмельницькому. Про це повідомляє прес-служба міської ради. 

Сьогодні, 26 червня, організатори молодіжного фестивалю «My Fest-2019» розповіли про цікавинки наймолодіжнішого фестивалю Хмельницького та презентували фестивальний тролейбус. Управління молоді та спорту Хмельницької міської разом із Молодіжною громадською радою уже вдруге проведуть яскравий та різноплановий фестиваль. Фестиваль проходитиме у Молодіжному парку 29 та 30 червня. Цьогоріч заплановано 13 локацій, на яких усі гості заходу знайдуть розваги собі до душі.

У Кам’янець-Подільському районі на р. Дністер двоє людей перевернулися на човні

Надзвичайники на Дністрі врятували двох людей, які перевернулися на човні. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області. 

26 червня о 08:25 під час патрулювання поблизу затоки «Бакота» в акваторії річки Дністер у Кам’янець-Подільському районі, бійці чергової зміни водолазно-рятувального відділення №3 помітили посеред річки перевернутий човен та двох людей, які подають сигнали про допомогу.

Хмельницькі поліцейські оперативно розшукали зниклих дітей

Як інформує прес-служба поліцейських, одного із зниклих хлопчиків знайшли аж у Львові. Іншого — в рідної бабусі.

Кілька днів тому до Кам’янець-Подільського відділу поліції надійшло повідомлення про зникнення 9-річного хлопчика. Як з’ясували працівники ювенальної превенції, дитина приїхала до бабусі з Києва, а рідна тітка, не повідомивши останню, забрала дитину на гостину до Львова. 

Ексголова Славутського суду незаконно нараховував собі зарплату та фіктивно їздив в АТО

Територіальне управління Державного бюро розслідувань підозрює колишнього голову Славутського міськрайонного суду Юрія Мацюка у привласненні, розтраті майна та службовому підробленні (ч.3 ст.191, ч.1 ст.366 КК України). Про це повідомляє сайт Незалежного громадського порталу. 

На Хмельниччині перед судом постане посадовець Держекоінспекції

На Хмельниччині справу відносно начальника відділу Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області, який одержав хабар в сумі 15 тисяч гривень направлено до суду. Про це повідомляє прес-служба  Управління захисту економіки в Хмельницькій області. 

Хмельницькі “копи” ловили пішоходів-порушників

Патрульні продовжують проводити профілактичні заходи із пішоходами, що порушують ПДР. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції. 

Нагадаємо, з 1 квітня на території України розпочався комплекс профілактичних заходів під умовною назвою «Пішохід». Його мета – запобігти загибелі та травмування пішоходів на дорогах країни. Наразі, триває практичний етап заходів, який продовжиться до кінця червня поточного року. 

В Ізяславі поліцейські оперативно розшукали викрадений скутер

Про крадіжку повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. 

Подія мала місце в райцентрі Ізяслав. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, 36-річний зловмисник викрав транспортний засіб, щоб під’їхати додому. Проте приховати злочин йому не вдалось — працівники Ізяславського відділення поліції оперативно розшукали скутер. 

На Хмельниччині суд розгляне справу 19-річного обвинуваченого у розбої

До Шепетівського міськрайонного суду надійшов обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо 19-річного шепетівчанина. Йому інкримінують частину 1 статті 187 Кримінального кодексу України – розбій.

Цукор в перемішку із дріжджами: чергова посилка до Хмельницького СІЗО

25.06.2019 року співробітниками державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор» попереджено потрапляння до охоронюваної зони забороненого предмету. Про це повідомляє прес-служба СІЗО. 

А саме близько 16:30, під час догляду працівниками установи вмісту посилки, що надійшла від громадянки П. із смт. Летичів Хмельницької області на ім’я ув’язненого Г., було виявлено та вилучено 2 пакунки близько 1 кг. кожен. В них знаходились сухі дріжджі в перемішку із цукром. Варто додати, що ув’язненений утримується в установі за підозрою у вчинені злочину, передбаченого ст.186 ч.2, ст. 393 КК України. 

Популярне