Новини за 15.03.2021

У Славутській міській лікарні критична ситуація із постачанням кисню

У Славутській міській лікарні  – медзакладі, який ще у березні минулого року відібрано та визначено на рівні області та МОЗ для госпіталізації пацієнтів з COVID-19, є проблеми із постачанням кисню, який життєво необхідний при наданні допомоги хворим на коронавірусну хворобу.

На Хмельниччині відкрито запис на залишкові дози вакцини

Відповідно до Наказу МОЗ України від 11.03.2021 р. № 443, відтепер окремі категорії громадян можуть записатися на залишкові дози вакцини проти COVID-19.

В Хмельницькому водій у стані наркотичного сп’яніння в’їхав у магазин та кав’ярню

На щастя, ніхто не постраждав. Як виявилось, водій перебував за кермом у стані наркотичного сп’яніння. На порушника патрульні склали три адміністративні протоколи.

Кам`янець-Подільський: вогнеборці ліквідували пожежу на балконі житлової квартири

14 березня о 14:24 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на 5-му поверсі багатоквартирного житлового будинку, що на вул. Героїв Небесної Сотні, що у м. Кам`янець-Подільський.

Ексзаступник обласного військового комісара одержав штраф за хабар 1,1 тис. дол

Хмельницький міськрайонний суд визнав винним колишнього заступника Хмельницького обласного військового комісара, полковника запасу за пропозицію хабара (ч.1 ст.369-2 КК України) і призначив покарання у вигляді штрафу на суму 68 тис. грн.

Популярне