Новини за 14.02.2020

Водій у стані алкогольного сп’яніння спричинив смертельну ДТП: слідчі встановлюють усі обставини події

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 14 лютого, близько 13.22 години по вулиці Центральній в селі Куражин Новоушицького району.

Підсумки моніторингу дотримання прав дитини в системі альтернативного догляду на Хмельниччині

Працівники Управління з дотримання прав дитини та сім’ї Секретаріату Уповноваженого ВРУ з прав людини, регіональний представник та регіональний координатор взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Хмельницькій області спільно з представниками Міністерства соціальної політики України, Громадської спілки «Українська мережа за права дитини» здійснено моніторингові візити до служб у справах дітей Хмельницької міської ради та Хмельницької обласної державної адміністрації, а також до Хмельницького спеціалізованого будинку дитини «Берізка».

На Хмельниччині засудили групу шахраїв, які з СІЗО ошукували громадян

До складу організованої злочинної групи входило четверо чоловіків, які неодноразово притягувались до кримінальної відповідальності за…

Поліція затримала злочинну групу за вимагання з бізнесмена 500 000 гривень «боргу»

Затриманий лідер злочинного угруповання та його члени наразі є підсудними по іншій справі щодо вимагання коштів з перевізників. Цього разу вони вимагали неіснуючий борг з підприємця, який займається оптовою торгівлею сільгосппродукції.

Суд арештував чотири іномарки та причеп ексначальника хмельницького КЕВ, підозрюваного у хабарництві

Хмельницький міськрайонний суд арештував чотири автомобілі «Mitsubishi pajero», 1995 року випуску; «Nissan Maxima», 2001 року випуску; «Lexus LX 4704664», 2004 року випуску; «Suzuki Samurai 1300», 1986 року випуску і причеп «Автобан», які належать колишньому начальнику Квартирно-експлуатаційного відділу м. Хмельницький Петру Хохуну, підозрюваного у вчиненні правопорушення за ч.3 ст.369-2 (“Зловживання впливом”), ч.3 ст.368 КК України (“Одержання неправомірної вигоди”).

В Хмельницькій області видали перший дешевий кредит під 5-7-9%

Сьогодні видано перший пільговий кредит в межах державної програми дешевих кредитів під 5-7-9% річних на створення та розвиток малого бізнесу.

Популярне