Новини за 14.09.2020

На Хмельниччині проведено осінню кампанію з пероральної вакцинації диких м’ясоїдних проти сказу

В період 05 по 12 вересня 2020 року у Хмельницькій області проводилася кампанія з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу, шляхом розкидання приманок з вакциною із літаків АН-2. Розкидання приманок відбувалося над лісовими та польовими угіддями краю, поза територіями населених пунктів.

Хмельниччина на старті виборчої кампанії: запізнення у створенні округів та передчасна активність партій і політиків

Підготовка до виборів на Хмельниччині позначилася дводенним запізненням у затвердженні переліку виборчих округів для виборів депутатів обласної ради. А от партії та політики, навпаки, дочасно розпочали боротьбу за виборця. Про це йшлося під час пресконференції ОПОРИ в Хмельницькому 14 вересня.

В Славуті дівчина випала з четвертого поверху на балконну плиту другого

14 вересня о 00:44 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що з вікна квартири на четвертому поверсі на вул. Чкалова в м. Славута на балконну плиту другого поверху впала дівчина. Тож потрібна допомога надзвичайників, щоб зняти її.

У Теофіполі виявили порушення у підготовці до опалювального періоду

Інспектором Управління державної інспекції енергетичного нагляду України у Хмельницькій області за зверненням Теофіпольського комунального підприємства «Тепловик», що знаходиться за адресою: смт. Теофіполь Хмельницької області, вул. Свободи, буд. 25, проведено моніторинг стану підготовки підприємства до роботи в опалювальний період 2020-2021 років.

Змінено графік роботи сервісних центрів МВС

Увага, у зв’язку з передвиборчою кампанією в сервісних центрах МВС змінено графік для замовлення чи отримання довідки про несудимість.

Хмельницька міська лікарня вже приймає хворих на COVID-19

У Хмельницькій міській лікарні станом на 8:00 перебуває 30 хворих: 12 осіб із підозрою на Covid-19, 18 осіб – хворі на Covid-19.

Шепетівка: надзвичайники врятували від знищення вогнем житловий будинок

13 вересня о 17:21 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в м. Шепетівка на вул. Лісова.

Популярне