Новини за 19.10.2020

Минулої доби на Хмельниччині у ДТП 2 особи загинули і 2 отримали травми — слідчі встановлюють обставини подій

Дорожньо-транспортні пригоди мали місце у Летичівському, Хмельницькому та Полонському районах.

В Красилові стався вибух у багатоквартирному будинку

У результаті вибуху травмувалося двоє осіб — 14-річний школяр і один із робітників, 62-річний пенсіонер. 

На Хмельниччині сільський голова вимагав майже пів мільйона гривень

Прокуратурою Хмельниччини спільно з іншими уповноваженими на боротьбу із корупцією органами продовжується цілеспрямована робота з виявлення корупційних правопорушень та притягнення винних до відповідальності.

На Славутчині невідомі вирвали понад гектар саджанців модрини

Днями території Славутського лісгоспу невідомі вирвали саджанці модрини європейської. Як повідомляють у Хмельницькому обласному Управлінні лісового та мисливського господарства, насадження знаходились на площі 1,1 гектара.

Їхав на причепі мотоблоку без паспорта і не загрожував оточуючим. У Віньківцях чоловік відбився від штрафу за порушення карантину

Віньковецький районний суд звільнив місцевого мешканця від адміністративної відповідальності за порушення правил карантину (ст. 44-3 КУпАП) в зв`язку з малозначністю і оголосив йому усне зауваження.

У Хмельницькій області троє дітей отруїлись чадним газом

В Хмельницькій області у селі Копачівка Волочинського району чадним газом отруїлись п’ятеро людей. З них постраждали троє дітей. Інцидент стався в приватному житловому будинку через порушення правил експлуатації пічного опалення.

На Хмельниччині вже троє міських голів підписали Кодекс етичної поведінки

На Хмельниччині вже троє міських голів відгукнулися на пропозицію ОПОРИ і підписали декларацію підтримки Кодексу етичної поведінки під час місцевих виборів.

Популярне