Новини за 30.07.2020

Хмельниччина: «Звільнив» карантин

За три місяці карантину в Хмельницькій області втратили роботу понад 7,8 тисячі осіб. Майже 6,5 тисячі з них пішли з посад за угодою сторін.

«Вигадала» понятих у справі – слідча Хмельницького відділу поліції підозрюється у службовому підробленні

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, повідомили про підозру слідчій Хмельницького відділу поліції Головного управління Нацполіції України в Хмельницькій області у службовому підробленні (ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України).

На Хмельниччині поліція розкрила вбивство молодої жінки

Працівники кримінальної поліції спільно зі слідчими ГУНП в Хмельницькій області та працівниками Летичівського відділу поліції розкрили вбивство 35-річної мешканки  Летичівського району.

Поліцейські упродовж кількох годин встановили і затримали водія, який смертельно травмував 59-річного чоловіка і зник з місця ДТП

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 29 липня, близько 16.00 години на польовій дорозі між селами Лютарка та Новостав Ізяславського району.

Ночували в школі: поліцейські оперативно розшукали двох зниклих дівчаток

Подія мала місце сьогодні вночі у селі Баговиця Кам’янець-Подільського району. Як з’ясувалось, 5-класниці непомітно зайшли до школи, коли вона була ще відчинена, і залишились там на ніч.

На Деражнянщині слідчі розслідують обставини загибелі квадроцикліста

Слідчі відділу розслідування ДТП Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області з’ясовують деталі  дорожньо-транспортної пригоди, у якій загинув водій квадроцикла.

На Кам’янеччині на межі закриття перебувають дві районні лікарні

На Кам’янеччині на межі закриття перебувають дві районні лікарні – Староушицька та Орининська. Засновником обох медичних закладів є Кам’янець-Подільська районна рада.

Новоушицький район: вогнеборці ліквідували пожежу хлібного лану на площі 6 га

29 липня о 15:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу пшениці на корені поблизу с. Нова Гута Новоушицького району.

Ярмолинецький район: рятувальники ліквідували пожежу господарчої споруди (ВІДЕО)

29 липня о 20:09 на пункт зв’язку 22 Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди в с. Шарівка Ярмолинецького району.

Кіберполіцейські викрили організаторів онлайн-обмінника заборонених електронних валют

Двоє жителів Хмельницького створили незаконний онлайн-обмінник. На сайті вони здійснювали обмін криптовалюти та низки електронних валют, заборонених в Україні. За це фігурантам загрожує до шести років ув’язнення. 

Популярне