Новини за 29.06.2023

Ексочільника Хмельницької ОВА Гамалія суд визнав невинним

Суд визнав ексочільника Хмельницької ОВА Сергія Гамалія невинним у кермування автівкою в стані алкогольного сп’яніння під час комендантської години та закрив справу.

Хмельницькі правоохоронці викрили групу в`язнів-шахраїв, які ошукували людей під приводом продажу неіснуючих товарів

Слідчі СУ ГУНП в Хмельницькій області спільно з працівниками УСР в Хмельницькій області, УСБУ та за процесуального керівництва обласної прокуратури викрили групу з чотирьох осіб, які займались шахрайством через інтернет під час відбування у колонії покарання за раніше вчинені злочини.

На Хмельниччині виявили дві фури з російськими товарами на 26 млн гривень

Працівники ДБР за сприяння співробітників Хмельницької митниці ДМС України на початку березня цього року виявили 2 фури із російським товаром загальною вартістю 26 млн 102 тис. грн.

Суд стягнув з винуватиці затоплення квартири сусідів понад 90000 грн завданої шкоди

Залиття квартири сусідами зверху завдало хмельничанці 89504 грн матеріальних збитків. Цю суму та ще 5000 грн моральної шкоди жінка просила суд стягнути з сусідки.

Статусним дітям Хмельниччини повернули одноразову грошову допомогу

12 випускникам 2020-2022 року серед дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування повернули виплати одноразової грошової допомоги, якої їх позбавив Департамент освіти та науки Хмельницької міськради.

Система “Безпечне місто” в дії: у Шепетівці знайшли зловмисника, який пошкодив клумбу в центрі міста

Днями до Шепетівського райуправління поліції надійшло звернення від ремонтно-екслуатаційного підприємства про крадіжку  квітів з клумби: хтось ввечері зухвало викопав кілька десятків рослин з клумби.

Школа у Хмельницькому, яка постраждала від російських обстрілів, має отримати на відновлення понад 42 млн гривень

На сесії Хмельницької облради депутати підтримали запит Олександра Палія про виділення коштів з бюджету на відновлення хмельницької школи №20, пошкодженої внаслідок російських обстрілів 13 травня 2023 року.

Популярне