Новини за 16.01.2020

Школи Хмельниччини протягом року здійснювали закупівлі із порушенням

Порушення виявили представники громадської організації «Жіночий антикорупційний рух» (ГО «ЖАР») під час проведення моніторингу від грудня 2018 до вересня 2019 року. Під пильне око команди потрапило 48 замовників, серед яких департамент освіти Хмельницької міськради та школи міста, а також 10 ОТГ.

У обласному центрі вогнеборці ліквідували масштабну пожежу складу автозапчастин (ВІДЕО)

16 січня о 15:30 до Оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС області надійшло повідомлення про пожежу, що виникла на складі автозапчастин, що знаходиться на вул. Заводській в обласному центрі.

У Старокостянтинові поліція з’ясовує обставини загибелі собаки з місцевого притулку для тварин

Працівники Старокостянтинівського відділу поліції проводять розслідування обставин загибелі собаки з місцевого притулку для тварин. У тілі тварини ветеринари під час розтину знайшли дві дробинки.

Славутські вогнеборці врятували житловий будинок від знищення вогнем

16 січня о 13:56 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Головлі Славутського району.

Хмельниччина втратила ще одного героя

Стрельченко Роман Юрійович 20.09.1984 року народження. Житель смт. Понінка Полонського району.

Шепетівка: поліцейські оперативно затримали зловмисника, який пограбував пенсіонерку

37-річний зловмисник наздогнав стареньку, яка поверталась додому, і вирвав у неї з рук пакет з продуктами та гаманцем. Поліцейські оперативно встановили і затримали нападника. Згідно ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України йому може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

Дмитро Габінет зустрівся з головами міст обласного значення

Голова адміністрації Дмитро Габінет зустрівся з головами міст обласного значення. До участі у нараді також долучилися заступники та радники голови, голова Маківської сільської ОТГ Анатолій Кушнір та директор Департаменту фінансів ОДА Сергій Пенюшкевич.

У Старокостянтинівському районі поліцейські розкрили підпал будинку

Працівники Старокостянтинівського відділу поліції розкрили підпал житлового будинку і господарського приміщення у с. Сербівка та упродовж кількох годин затримали палія.

У Шепетівці пожежа у житловому будинку забрала життя 57-річного чоловіка

15 січня о 21:49 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у с. Білопіль.

Популярне