Новини за 18.05.2021

Водій, котрий спричинив ДТП з чотирма загиблими, не мав права керувати транспортом такого класу

Слідчі відділу розслідування ДТП слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області в ході розслідування дорожньо-транспортної пригоди з чотирма загиблими, яка сталася поблизу с.Веселівка Хмельницького району, з’ясували нові обставини аварії.

У Хмельницькому рятувальники прибрали дерево, яке впало на авто

18 травня о 12:10 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на вулиці Сіцінського в м. Хмельницький на автомобіль Mitsubishi впало дерево.

Слідчі оголосили про підозру чоловікові, який надав неправдиве повідомлення про замінування залізничного вокзалу

Слідчі Хмельницького районного управління поліції оголосили про підозру 30-річному жителю Дунаєвеччини, який надав неправдиве повідомлення про замінування залізничного вокзалу в обласному центрі.

На Хмельниччині судитимуть колишнього сільського голову, який намагався розтратити комунальні землі вартістю 700 тис грн

Теофіпольським відділом Волочиської окружної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт за фактами замаху на розтрату комунальних земель та службового підроблення, вчинених сільським головою (ч. 2 ст. 15 ч. 5 ст. 191 та ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України).

Тривають активні ремонтні роботи на автодорозі Хмельницький – Волочиськ

Укравтодор звітує про зроблене на автодорозі територіального значення Т-23-11 Хмельницький – Волочиськ, яка є об’єктом поточного середнього ремонту:

У Кам’янці-Подільському пройде фестиваль повітроплавання

У Кам’янці-Подільському цими вихідними пройде фестиваль повітроплавання «Кубок Поділля», участь в якому візьмуть 16 екіпажів.

Популярне