Новини за 31.08.2022

У Хмельницькому зафіксували нову шахрайську схему

Шахраї ошукали хмельничанина на 45 тисяч гривень, продавши йому в соцмережі неіснуючий навчальний курс.

На Шепетівщині сталася смертельна ДТП

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 30 серпня, близько 21:30 години неподалік села Велика Березна Шепетівського району.

СБУ викрила масштабну корупційну схему в ДСНС. Причетними є і працівники ДСНС Хмельниччини

СБУ ліквідувала масштабну корупційну схему в Державній службі з надзвичайних ситуацій. Злочинна діяльність полягала у системному отриманні незаконної винагороди (хабарів) від підприємців за погодження дозвільної документації.

На Хмельниччині в результаті ДТП травмувалася 47-річна жінка

На Летичівщині сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій травмувалась 47-річна жінка. 50-річний водій «Фольксвагена», рухаючись в напрямку Вінниці, виїхав з проїжджої частини та зіткнувся з електроопорою. Пасажирка отримала тілесні ушкодження.

Хмельницька міськрада хоче забрати у упц мп землю, котру раніше виділила під будівництво храму

Хмельницька міська рада опублікувала проєкт рішення сесії, згідно якого депутатам пропонується проголосувати за припинення права постійного користування земельною ділянкою релігійній громаді упц мп Святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.

Кримінал та соціальна тематика: про що пишуть хмельницькі медіа під час війни

Війна – це слово стало звичаєвим. Українці його чують десятки разів щоденно. Це слово з дня у день звучить у марафоні «Єдині новини», який спільно готують національні канали.

На Хмельниччині судитимуть депутата райради за недостовірну декларацію

На Хмельниччині судитимуть депутата Кам’янець-Подільської районної ради, якого обвинувачують у тому, що він «забув» задекларувати майно на півтора мільйона гривень.

Популярне