Новини за 17.06.2019

У Городоцькому районі горів житловий будинок

Городоцький район: швидко ліквідувавши пожежу житлового будинку, вогнеборці запобігли поширенню вогню. Про займання повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області. 

16 червня о 16:59 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Купин Городоцького району.

Правоохоронці з Нетішина розшукали зниклого під час святкування випускного юнака

Десятки працівників поліції та рятувальників були задіяні на пошуки 16-річного мешканця Нетішина, який пішов з друзями святкувати випускний на березі озера та зник. Про це повідомляє ГУ НП у Хмельницькій області. 

Красилівський район: вогнеборці врятували житловий будинок від нищівного вогню

Про займання інформує прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області. 

17 червня о 00:34 до Служби порятунку «101»  надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку в с. Медці що на Красилівщині. 

Патрульні долучились до акції «Моя майбутня професія»

У позаміському дитячому закладі оздоровлення та відпочинку, патрульні долучились до акції «Моя майбутня професія», яку організував Хмельницький міський центр зайнятості для учнівської молоді. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції. 

На Хмельниччині впродовж доби втопилося 4 людей

На Зелені свята у Хмельницькій області втопилося четверо людей. Про це повідомляє Незалежний громадський портал. 

Близько 16.00 поступило повідомлення, що поблизу села Проскурівка Ярмолинецького району, відпочиваючи на  ставку, пропав місцевий мешканець, 1988 р. н. За допомогою спецзасобів рятувальники підняли тіло загиблого на берег.

Хмельничани завоювали 10 медалей на чемпіонаті України з кульової стрільби

Десять медалей завоювали хмельничани на чемпіонаті України з кульової стрільби серед юніорів та юніорок, який проходив у Вінниці. Золота та три срібні на рахунку учениці ДЮСШ «Колос» Маргарити Тарканій. Шість медалей здобули учні обласної ДЮСШ: дві срібні та бронзову – Софія Бондар, дві срібні – Анастасія Химич, бронзову – Денис Баблюк. Про змагання повідомляє прес-служба Хмельницької ОДА. 

ТОРівці зупинили водія за порушення ПДР, а виявили зброю та наркотичні речовини

15 червня, близько 5-ї години ранку, на вулиці Кам’янецька, співробітники взводу №1 роти ТОР зупинили транспортний засіб Rover. Як інформує прес-служба Патрульної поліції, його водій порушив Правила дорожнього руху.

Популярне